Skype kapanıyor

WindowsPlus

Nanopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Skype bugün veya yarın kapanıyor. Belki sizde kapanmış bile olabilir. Bu konuyu Skype'a veda etmek için açıyorum.

Bu konuya Skype hakkındaki düşüncelerinizi veya anılarınızı dile getirebilirsiniz.

Skype bugün veya yarın kapanıyor. Belki sizde kapanmış bile olabilir. Bu konuyu Skype'a veda etmek için açıyorum.

Bu konuya Skype hakkındaki düşüncelerinizi veya anılarınızı dile getirebilirsiniz.
Çok sorunlu uygulamaydı ne kadar kaliteli mikrofonun olsa gene uygulama içi iletişim berbatdı

İlkokulda ne teamspeak bilirdik ne discord vardı, ilk lol minecraft oynamaya başladığım zamanlardı. Sesli sohbet derdimizi sadece skype ile çözebiliyorduk. Lise 2'ye kadar orta 1 den beri yanımda olan iş hayatımda sadece sorunlarıyla ilgilendiğim skype evet hayatımızdan çıkabilirsin sana gram empati beslemiyorum. Bir devrin sonuna geldik darısı başımıza.

Kapandı artık. Girerseniz Teams yönlendiriyor.

Discord daha popüler değilken 2016'da falan başka program bilmezdik onu kullanırdık. Ama 2024'te, 2025'te kullanmak tam bir işkenceydi. İyi bilirdik.

PS3 arkadaşlarla oyun oynarken konuşurduk daha Discord bile bilinmezdi güzel zamanlardı fakat her şey zamanında güzel.

Bana kalırsa çok dayandı hocam 2003'ten beri var yani sonuçta.

Tabii ki alışık olduğumuz bir şey gidince insan biraz kötü oluyor ama eskidiğini de unutmamak lazım kullanım kolaylığı olan bir sürü uygulama var.

Uygulaması çalışıyor, ama tarayıcıda Teams'e yönlendiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…