Mustafa-GL Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2016 #1 Skype'e Facebook ile kayıt oldum ve adımı ne yaparsam yapayım arkadaşlarım benim adımı aratarak beni bulamıyor. Onların beni bulması için neyi vermeliyim ?
Skype'e Facebook ile kayıt oldum ve adımı ne yaparsam yapayım arkadaşlarım benim adımı aratarak beni bulamıyor. Onların beni bulması için neyi vermeliyim ?
kaanimo Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 55 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Şubat 2016 #2 Kullanıcı adı (Örn. XxXProJojukXxX), gerçek adınız (Örn. Osman Şaşkınbakkal), e-mail de oluyo diye biliyorum.
Kullanıcı adı (Örn. XxXProJojukXxX), gerçek adınız (Örn. Osman Şaşkınbakkal), e-mail de oluyo diye biliyorum.
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #3 İsim yerine Skype kullanıcı adını vermen gerekiyor. @kaanimo örnek iyiymiş.
Mustafa-GL Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #4 E-mail ile bulunamadı, kullanıcı adımla da... Gerçek adımla zaten bulunamadı...