KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #1 Skype'ta sesli aramaya girdikten sonra başka uygulamaya geçince yanda çıkan pencereyi nasıl kapatacağız?
Skype'ta sesli aramaya girdikten sonra başka uygulamaya geçince yanda çıkan pencereyi nasıl kapatacağız?
Çözüm Hogan 1 Aralık 2024 Sırasıyla: Ayarlar > Arama > Skype Arka Planda Çalışırken Arama Penceresini Göster.
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #2 Pencerenin üzerine basın. X işareti olması lazım. Ona basın. Artı 0 Eksi
Hogan Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #3 Sırasıyla: Ayarlar > Arama > Skype Arka Planda Çalışırken Arama Penceresini Göster. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS KOD348 Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #4 Yahya Giray Esen dedi: Pencerenin üzerine basın. X işareti olması lazım. Ona basın. Genişletmek için tıkla... ben direkt çıkmamasını istiyorum Artı 0 Eksi
Yahya Giray Esen dedi: Pencerenin üzerine basın. X işareti olması lazım. Ona basın. Genişletmek için tıkla... ben direkt çıkmamasını istiyorum
Yahya Giray Esen Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 134 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2024 #5 Bu arkadaş çözümü vermiş. Hogan dedi: Sırasıyla: Ayarlar > Arama > Skype Arka Planda Çalışırken Arama Penceresini Göster. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu arkadaş çözümü vermiş. Hogan dedi: Sırasıyla: Ayarlar > Arama > Skype Arka Planda Çalışırken Arama Penceresini Göster. Genişletmek için tıkla...