Skype PC sürümünden nasıl sesli mesaj gönderilir?

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Dostlar merhaba. Arkadaşlarımla bir Skype grubu kurduk, onlar android üzerinden kullanıyorlar ben ise PC üzerinden. Onlar Whatsapp'daki gibi sesli mesaj yollayabiliyorlar fakat ben nasıl ve nereden yollandığını bir türlü bulamadım. Sürüm 8.29.0.50 yüklü, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Düzeltme: Son sürümü yükledim fakat hala bulamıyorum.

Son düzenleme:
Skype yardiminda sunlar yaziyor? Denediniz mi?
Skype sesli mesajlaşmayı nasıl kullanırım?
  1. Hesabınızda oturum açın.
  2. Özellikleri Yönet bölümünden Çağrı yönlendirme'yi seçin.
  3. Çağrı yönlendirmeyi etkinleştirmek için düğmesini konumuna getirin ve çağrıların kaç saniye sonra yönlendirileceğini seçin.
  4. Sesli mesajlaşma'yı ve ardından Onayla'yı seçin.

3. Çağrı yönlendirmeyi etkinleştirmek için düğmesini konumuna getirin ve çağrıların kaç saniye sonra yönlendirileceğini seçin.
Bunu gördüm fakat denemedim. Sanırım bu gelen aramaları telesekreter tarzı bir sisteme yönlendiriyor.
Evet tam da düşündüğüm gibi. Bir ses kaydediyorsunuz ve arayan kişi size ulaşamadığında bu ses kaydı o kişiye oynatılıyor. Benim istediğim Whatsapp'daki gibi anlık ses kaydı gönderme olayı. Arkadaşlarım bana gönderebiliyorsa benim de gönderebilmem gerekir. Neden yapamadığımı hala bulamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı