5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2015 #1 Skype adresi ile İP adresimi gizleyip D-Dos atılmamasını sağlamak için Skype adresimi gizlemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? İşletim sistemi: Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2015
Skype adresi ile İP adresimi gizleyip D-Dos atılmamasını sağlamak için Skype adresimi gizlemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? İşletim sistemi: Windows 10.
TalhaMSI Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 281 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Kasım 2015 #2 Tor ile tarayıcıdan bağlanmayı deneyebilirsin. Yalnız beta, belki sıkıntı yaşatabilir. Yine denemelisin.
Tor ile tarayıcıdan bağlanmayı deneyebilirsin. Yalnız beta, belki sıkıntı yaşatabilir. Yine denemelisin.
5STREET Hectopat Katılım 30 Mayıs 2014 Mesajlar 578 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2015 #3 Basit bir ayarı vardır diye düşünmüştüm.
TalhaMSI Hectopat Katılım 27 Haziran 2015 Mesajlar 281 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Kasım 2015 #4 Silinen üye dedi: Basit bir ayarı vardır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Belki vardır ancak benim bildiğim bu. Yalnız Tor tarayıcı kullanmak zor değil. Tor Browser chrome, firefox gibi tarayıcı sadece.
Silinen üye dedi: Basit bir ayarı vardır diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Belki vardır ancak benim bildiğim bu. Yalnız Tor tarayıcı kullanmak zor değil. Tor Browser chrome, firefox gibi tarayıcı sadece.
Range.. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 1.216 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi. 20 Kasım 2015 #5 Silinen üye dedi: Skype adresi ile İP adresimi gizleyip D-Dos atılmamasını sağlamak için Skype adresimi gizlemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? İşletim sistemi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Skypenin seçeneklerinde öyle bir ayar vardı diye anımsıyorum.
Silinen üye dedi: Skype adresi ile İP adresimi gizleyip D-Dos atılmamasını sağlamak için Skype adresimi gizlemek istiyorum. Nasıl yapabilirim? İşletim sistemi: Windows 10. Genişletmek için tıkla... Skypenin seçeneklerinde öyle bir ayar vardı diye anımsıyorum.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2015 #6 Basit bir ayarı var... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Basit bir ayarı var... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et