Skyrim 0xc000007b hatası

İşletim sistemi
Windows 10

hakanozturk11

Femtopat
Daha fazla  
Logfile.rar başta NFS Most Wanted 2013'te oluyordu. Sonradan CoD ve Skyrim'de de olmaya başladı, normalde oynuyordum bu 2 oyunu.

Duruma göre gerekebilir. Bir rapor daha paylaşın, bakalım. Olmadı denilenlerden sonra yeniden başlatırsınız.

Yine aynı dosya kaynaklı.

El ile .dll dosyası attınız mı? Attıysanız tüm attıklarınızı silin ve bunu da silin: C:\Windows\SysWOW64\xinput1_3.dll

Sonra yükleyin: DirectX İndirme Aracı

Evet el ile yüklemiştim ama diğer yüklediklerimi hatırlamıyorum, dediğinizi yaptım şimdi.

Evet el ile yüklemiştim ama diğer yüklediklerimi hatırlamıyorum dediğinizi yaptım şimdi.

Hala olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman el ile attıklarınızı bir şekilde bulup silmeniz gerek. Bundan sonra el ile .dll dosyası atmayınız. Bulamam, edemem ama oyunu oynamak istiyorum derseniz format da bir çözüm yolu olabilir.

Falanca .dll bulunamadı diye bir hata alırsanız yeni konu açıp hata ve raporu paylaşmanız yeterli olacaktır. Biz ise uygun kurulum paketlerini paylaşıp kurmanızı isteyeceğiz.

Başka yazılımlarda da bu hatayla karşılaşıyor musunuz? Karşılaşıyorsanız bir de onların raporuna bakalım.

Kurulu evet
Galiba format atmam gerekecek. Tabi atayım hemen başka bir oyundan. Logfile2.rar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…