V vertigootr Hectopat Katılım 1 Şubat 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2017 #1 Skyrim'e girerken aldığım hata. İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit DWI dosyası: TESV.dwi Oyun sürümü: Oyunu Steam'den aldım orijinal. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Skyrim'e girerken aldığım hata. İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit DWI dosyası: TESV.dwi Oyun sürümü: Oyunu Steam'den aldım orijinal. @Recep Baltaş
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.310 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 1 Şubat 2017 #2 Aşağıda belirtmiş olduğum çözüm yollarını deneyebilirsin. 1) Microsoft Visual C++ yazılımını silip tekrar kur. 2) DirectX yazılımını tekrar kur. 3) Oyunu yönetici modunda çalıştırmayı dene. 4) Oyununuzda eksik DLL varsa, DLL files fixer yazılımıyla düzeltmeyi deneyin. 5) Oyunu silip, tekrar kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Aşağıda belirtmiş olduğum çözüm yollarını deneyebilirsin. 1) Microsoft Visual C++ yazılımını silip tekrar kur. 2) DirectX yazılımını tekrar kur. 3) Oyunu yönetici modunda çalıştırmayı dene. 4) Oyununuzda eksik DLL varsa, DLL files fixer yazılımıyla düzeltmeyi deneyin. 5) Oyunu silip, tekrar kurmayı deneyin.