Skyrim 11.11.2021 güncellemesi sonrası kayıt dosyası çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ezio2021

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere 11.11.2021 tarihinde yani bugün The Elder Scrolls V Skyrim Special Editon için güncelleme geldi (Diğer sürümlere geldimi bilmiyorum.). Bu dediğim Anniversary Edition'ın dışında oyuna gelen güncelleme. Normalde oyunumda mod olarak sadece Türkçe yama bulunuyordu ve güncellemeden sonra oyuna girdim fakat bulunduğum mekandan dışarı çıkmaya çalışınca oyun siyah ekran veriyor ve Görev Yöneticisi'den çıkmak zorunda kalıyorum. Anladığım kadarıyla oyuna yeni metinler eklendi ve çakışıyor fakat bunun düzeltmenin bir yolu var mı merak ediyorum. Yaklaşık 30 saattir oynuyorum ve boşa giderse insanın içi buruklaşıyor :) Bunun bir çözümü var mı? Türkçe yamayı kaldırdım fakat sorun devam ediyor. Steam'den de bazı oyunları eski sürümlere döndürebiliyoruz ama Skyrim'de bu yok galiba. Crackli yükleyip save dosyalarını ona mı aktaralım? :) Daha önceden olan güncellemelerde başınıza böyle bir şey geldiyse ya da çözümü biliyorsanız lütfen iletin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı