Skyrim Alduin Wall bug

Bedirhan08

Decapat
Arkadaşlar Skyrim oynuyorumda Alduin Wall(Alduin Duvarı) isimli bir görev var. Açıklamasında Esbern'e Irmakkoru'ya kadar eşlik et diyor. Oyun Uyuyan Dev Hanı'na gitmemi söylüyor gidiyorum ama normalde orada Esbern in olması gerekiyormuş ama bende yok. Delphine i gösteriyor onunla konuşuyorum ama hiçbir şey olmuyor. Ne yapmalıyım?

Eğer Delphinei gösteriyorsa ve Esbern orada yoksa büyük ihtimalle Delphine ile Esbernün konuşması gerekiyordur. Esbernü bulup tüm diyaloglarını tekrar çalıştırmayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca Skyrim gibi bir oyunda save almadan asla bir göreve başlamayın veya bir görevi tamamlamayın.

Kapının kilidini açıp seni içeriye aldıktan ve konuştuktan sonra beraber çıkıp gitmen lazım yoksa gelmiyor. Birkaç tane Thalmor da yoluna çıkıyor Sıçanyolu tünellerinde geliyorlar onları da beraber öldürmeniz lazım. En son dışarı çıkıp hızlı seyahat yapınca Irmakkoru'da yanında geliyor görünmesi lazım yoksa tekrar onun bulunduğu odaya kadar geri dönmek zorundasın. Geçen gün benim de başıma geldi acele ettiğim ve hemen koştuğum için bug oldu ve yanımda değildi. Yoksa normalde bu görevi defalarca yapmıştım ve her seferinde beraber dışarı çıktığımız için gelmeme sorunu olmuyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…