Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #1 Skyrim şu an Steam da 5.99 dolar alınır mı? Daha önce gamepasten oynamıştım. Modlama için almak istiyorum. Oyunu bitirmedim.
Skyrim şu an Steam da 5.99 dolar alınır mı? Daha önce gamepasten oynamıştım. Modlama için almak istiyorum. Oyunu bitirmedim.
Mordo RS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.678 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 Microsoft Store'da 50 TL. Mod için sıkıntı olmayacaksa oradan alınabilir.
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #3 Chatln09 dedi: Skyrim şu an Steam da 5.99 dolar alınır mı? Daha önce gamepasten oynamıştım. Modlama için almak istiyorum. Oyunu bitirmedim. Genişletmek için tıkla... Hmm bence Microsoft Store'den al daha ucuz.
Chatln09 dedi: Skyrim şu an Steam da 5.99 dolar alınır mı? Daha önce gamepasten oynamıştım. Modlama için almak istiyorum. Oyunu bitirmedim. Genişletmek için tıkla... Hmm bence Microsoft Store'den al daha ucuz.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #4 RPG seviyorsan al yoksa yanından bile geçme. Herkese hitap eden bir oyun değil. Ben 2 3 saat oynadım sonra sıkılıp kapattım.
RPG seviyorsan al yoksa yanından bile geçme. Herkese hitap eden bir oyun değil. Ben 2 3 saat oynadım sonra sıkılıp kapattım.
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 Mordo RS dedi: Microsoft Store'da 50 TL. Mod için sıkıntı olmayacaksa oradan alınabilir. Genişletmek için tıkla... İşte mod biraz sıkıntı galiba xbox ta sadece oyun içinden modlanıyor galiba onun için burdan almak istiyorum Urayn dedi: Hmm bence Microsoft Store'den al daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Evet 50 Tl gibi Bi fiyat ordada ama modlar cezbediyor bir çok moddda türkçe desteği falanda varmış
Mordo RS dedi: Microsoft Store'da 50 TL. Mod için sıkıntı olmayacaksa oradan alınabilir. Genişletmek için tıkla... İşte mod biraz sıkıntı galiba xbox ta sadece oyun içinden modlanıyor galiba onun için burdan almak istiyorum Urayn dedi: Hmm bence Microsoft Store'den al daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Evet 50 Tl gibi Bi fiyat ordada ama modlar cezbediyor bir çok moddda türkçe desteği falanda varmış
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #6 Chatln09 dedi: İşte mod biraz sıkıntı galiba Xbox'ta sadece oyun içinden modlanıyor galiba onun için buradan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rahat mod indirmek istiyosanız Steam'den almak daha mantıklı.
Chatln09 dedi: İşte mod biraz sıkıntı galiba Xbox'ta sadece oyun içinden modlanıyor galiba onun için buradan almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rahat mod indirmek istiyosanız Steam'den almak daha mantıklı.
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #7 LorenzoMatterhorn dedi: RPG seviyorsan al yoksa yanından bile geçme. Herkese hitap eden bir oyun değil. Ben 2 3 saat oynadım sonra sıkılıp kapattım. Genişletmek için tıkla... Rpg seviyorum ya atmosfer falan sarmıştı bende biraz oynadıktan sonra sıkılmıştım ama şuan oyuna biraz daha hakimim Bi şans vermek istiyorum modlarla Urayn dedi: Rahat mod indirmek istiyosanız Steam'den almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerdiğiniz mod varmı illa şunu kur dediğiniz
LorenzoMatterhorn dedi: RPG seviyorsan al yoksa yanından bile geçme. Herkese hitap eden bir oyun değil. Ben 2 3 saat oynadım sonra sıkılıp kapattım. Genişletmek için tıkla... Rpg seviyorum ya atmosfer falan sarmıştı bende biraz oynadıktan sonra sıkılmıştım ama şuan oyuna biraz daha hakimim Bi şans vermek istiyorum modlarla Urayn dedi: Rahat mod indirmek istiyosanız Steam'den almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerdiğiniz mod varmı illa şunu kur dediğiniz
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #8 Chatln09 dedi: Rpg seviyorum ya atmosfer falan sarmıştı bende biraz oynadıktan sonra sıkılmıştım ama şuan oyuna biraz daha hakimim Bi şans vermek istiyorum modlarla Genişletmek için tıkla... O zaman al oyna.
Chatln09 dedi: Rpg seviyorum ya atmosfer falan sarmıştı bende biraz oynadıktan sonra sıkılmıştım ama şuan oyuna biraz daha hakimim Bi şans vermek istiyorum modlarla Genişletmek için tıkla... O zaman al oyna.
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #9 Chatln09 dedi: RPG seviyorum ya atmosfer falan sarmıştı bende biraz oynadıktan sonra sıkılmıştım ama şu an oyuna biraz daha hakimim bir şans vermek istiyorum modlarla. Teşekkür ederim önerdiğiniz mod var mı illa şunu kur dediğiniz. Genişletmek için tıkla... Grafik iyleştiren modları kesinlikle kurun oyunun grafikleri birazcik kötü.
Chatln09 dedi: RPG seviyorum ya atmosfer falan sarmıştı bende biraz oynadıktan sonra sıkılmıştım ama şu an oyuna biraz daha hakimim bir şans vermek istiyorum modlarla. Teşekkür ederim önerdiğiniz mod var mı illa şunu kur dediğiniz. Genişletmek için tıkla... Grafik iyleştiren modları kesinlikle kurun oyunun grafikleri birazcik kötü.
Chatln09 Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #10 LorenzoMatterhorn dedi: O zaman al oyna. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım sanırım teşekkürler.. Urayn dedi: Grafik iyleştiren modları Genişletmek için tıkla... Urayn dedi: Grafik iyleştiren modları kesinlikle kurun oyunun grafikleri birazcik kötü. Genişletmek için tıkla... Evet bencede biraz eski kalıyor biraz da mekanikleri düzelttik mi böyle denerim sonra çeşitli modları kurmayı düşünüyorum teşekkürler
LorenzoMatterhorn dedi: O zaman al oyna. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım sanırım teşekkürler.. Urayn dedi: Grafik iyleştiren modları Genişletmek için tıkla... Urayn dedi: Grafik iyleştiren modları kesinlikle kurun oyunun grafikleri birazcik kötü. Genişletmek için tıkla... Evet bencede biraz eski kalıyor biraz da mekanikleri düzelttik mi böyle denerim sonra çeşitli modları kurmayı düşünüyorum teşekkürler