Skyrim Anniversary Edition nasıldır?

baranserker

Kilopat
İşte, yine. Bugün Skyrim bir kere daha çıktı. Şahsen alacaktım. Oyun Special Edition'a DLC olarak çıkmış, ve bende Special Edition yok.
Bugün Steam'e büyük heyecan ile girdim, fakat karşılaştığım manzara hiç hoş değildi.

Sizce anniversary Edition nasıl olmuş?

Daha kendim oynama fırsatı bulamadım, bu nedenle size soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu baslik nasil onaylandi? Sahsen yazim kurallari benim umrumda degil ama bu forumdaki moderatorler bu konuda asiri kati guya. Biz bir tane kucucuk hata yapsak uyari yiyoruz yazim yanlisindan, adamin basligi manuel bir sekilde onaylanmis. Neyse konuya donersek; Skyrim'in bu versiyonu, Special Edition ustune simdiye kadar yapilmis butun Creation Club modlarini iceriyor. Eger CC'deki modlar hosunuza gidiyorsa alinabilir. Godd Howard yine Skyrim sattirmayi basariyor diyebiliriz.

Başlığı ben doğru yazmıştım, sanırım moderatör yanlışlıkla değiştirmiş. Her neyse, grafik açısından bir güncelleme var mı peki? Yoksa sadece CC ile ilgili görevler, eşyalardan mı ibaret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…