9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #1 Oyuna ara verdim ama benim at beni hep şaşırtıyor. Bir keresinde ufak bi' dövüşe girdim benim at ortadan kayboldu sonra nehirde buldum. Bu da böyle bir anımız.
Oyuna ara verdim ama benim at beni hep şaşırtıyor. Bir keresinde ufak bi' dövüşe girdim benim at ortadan kayboldu sonra nehirde buldum. Bu da böyle bir anımız.
Maiar Hectopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #2 Senin at sanırım kendini keçi sanıyor [emoji23]
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 4 Mart 2017 #3 Düz duvara tırmandığımı bilirim atla. Skyrim şaşırtmaya devam ediyor...
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2017 #5 İşin garip tarafı oraya nasıl çıktı bilmiyorum, inmedi de yanıma.
Myth Gatherer Kilopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 501 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #6 Skyrim'de atlar biraz tuhaf yani hem fizik kanunlarına karşı geliyorlar hemde bir ejderhaya çekinmeden kafa tutabiliyorlar. En azından favori atım Shadowmere öyle idi. Oblivion'da da sadık yoldaşımdı.
Skyrim'de atlar biraz tuhaf yani hem fizik kanunlarına karşı geliyorlar hemde bir ejderhaya çekinmeden kafa tutabiliyorlar. En azından favori atım Shadowmere öyle idi. Oblivion'da da sadık yoldaşımdı.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.504 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 26 Mart 2017 #7 Silinen üye dedi: 6 senelik oyun normal yani böyle şeylerin olması. Genişletmek için tıkla... Bir o kadar da güncelleme aldı ama.
Silinen üye dedi: 6 senelik oyun normal yani böyle şeylerin olması. Genişletmek için tıkla... Bir o kadar da güncelleme aldı ama.
egehansr Kilopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #8 Silinen üye dedi: 6 senelik oyun normal yani böyle şeylerin olması. Genişletmek için tıkla... Dile kolay 6 sene, daha ilk çıktığı zamanlar aklımda
Silinen üye dedi: 6 senelik oyun normal yani böyle şeylerin olması. Genişletmek için tıkla... Dile kolay 6 sene, daha ilk çıktığı zamanlar aklımda