Çözüldü Skyrim "bu konumdan hızlı seyahat şu an için mümkün değil" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Phoremnqart

Hectopat
Haritada daha önce gittiğim yerlere ışınlanmaya çalışırken hep bu sorunu veriyor daha önce birkaç kere ışınlanabilmiştim fakat şu an ne kadar denersem deneyeyim ışınlanmıyor. Ayrıca etrafımda düşman yok veya çanta ağırlığımı falan da geçmedim. Sizce bu bug gibi bir şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Survival seçeneğini kaldırıp, oyuna çık gir yaptığımda sorun çözüldü. Biraz saçma bir olay Survival seçeneği açıkken de bazı bölgelerden ışınlanma gerçekleşiyordu tam anlamadım ama Survival'i kapattığım da hiçbir sıkıntı çıkmadı.
Saatlerce oynadım ama başıma böyle bir şey geldiğini hatırlamıyorum. Ancak aktif görevlerle bir ilgisi olabilir, gitmek istediğin şehir ile ilgili görevleri yaptıktan sonra tekrar deneyebilirsin.

Haritada daha önce gittiğim yerlere ışınlanmaya çalışırken hep bu sorunu veriyor daha önce birkaç kere ışınlanabilmiştim fakat şu an ne kadar denersem deneyeyim ışınlanmıyor. Ayrıca etrafımda düşman yok veya çanta ağırlığımı falan da geçmedim. Sizce bu bug gibi bir şey mi?
Hocam bazen şehir içinden ya da kapalı alanlardan hızlı seyahat yapamıyorsunuz diye biliyorum. Direkt Skyrim topraklarına çıkıp dener misiniz?

(Belki de aynı sorun değildir ben karıştırıyordurum, siz yine de bir deneyin)

Hocam bazen şehir içinden ya da kapalı alanlardan hızlı seyahat yapamıyorsunuz diye biliyorum. Direkt Skyrim topraklarına çıkıp dener misiniz?

Ben de şehir içinden seyahat yapamıyordum. Eğer öyleyse deneyin derim.

Kapalı alanda iken "Bu konumdan hızlı seyahat yapamazsınız" uyarısını verir. 🙂

Survival seçeneğini kaldırıp, oyuna çık gir yaptığımda sorun çözüldü. Biraz saçma bir olay Survival seçeneği açıkken de bazı bölgelerden ışınlanma gerçekleşiyordu tam anlamadım ama Survival'i kapattığım da hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı