Skyrim DLC tavsiyesi

Yer
Anaheim, Los Angeles, CA
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yılbaşı indirimlerinde indirime girerse Skyrim almak istiyorum. PS4'te oynamıştım ama hassasiyet çok kötüydü. Ben de bilgisayara alacağım. Ancak Special Edition mu yoksa vanilla mı alayım karar veremedim. Steam yorumlarında fiyat farkı dışında hiçbir şey yok falan demişler ancak bilemedim. Modlarla pek işim yok. Ama ufak tefek pratik modlar yükleyebilirim. Sizce hangisini almalıyım?

Sistemim:

i7 9750H.
GTX 1650 (Mobile)
8 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal Skyrim al ve Can Sungur'un mod rehberini takip edip modla oyunu. Net daha iyi bir deneyim sunuyor.

Dediğim gibi modlara çok girmek istemiyorum ama bilemedim.
Dawnguard ve Dragonborn DLC'leri oyunun hikayesini mutlaka alınması gereken DLC'ler. Heartfire DLC'sine gerek yok bence. Sadece kendi evinizi inşaat etmenizi ve çocuk evlat edinmenizi sağlıyor.

Special Edition ile hepsi geliyor değil mi?

Vanilla'yı dlcler ile birlikte al bence ama artık indirime girmiyor. Special Edition çıktıktan sonra steam mağazada aratsan bile bulamıyorsun orijinal oyunu google'dan yazınca çıkıyor ancak. Oyun 31 TL eskiden 7,5 TL civarına düşerdi ama şimdi dediğim gibi Special Edition'ı öne çıkardıkları için indirim gelmiyor. Yani senin açından SE daha uygun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı