Ben arkadaşım vasıtasıyla düz Skyrim'i sonunda Steam da buldum. İsteyene linkini veririm. Daha fazla kazanmak için yapmış olsa gerekler ki oyun gözükmüyor aradığınızda. Her neyse, acaba bu düz Skyrim'e DLClerini nereden bulabilirim. Çünkü Special Editionla hepsi geliyor ama bunda ayrı almam lazım. Steamda bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
Bir de sizce 31 TL'ye alıyım mı? Yoksa indirime giriyor mu?
Special Edition alıp sonra "Türkçe yapılmıyor" diyerek iade edip bu konuyu açacağına keşke önce SE nasıl Türkçe yapılır diye konu açsaydın. Special Edition içerisindeki mod mağazasında Türkçe mod zaten vardı.
arkadaşlar skyrimle ilgili en güncel konu burayı bulduğum için soruyorum.
çok araştırdım ve skyrimi bir öve öve bitiremeyen bir de başlayıp sıkılıp bırakmış kişilere rastladım. ben de indirdim oynuyorum hoşuma da gitti açıkçası. yalnız öldüğüm zaman çok geriden görevin en başından başlıyor oyun bu normal mi ? fazla geriye gitmemek için sürekli f5 yaparak hızlı kayıt almak istemiyorum oyunun keyfi kaçıyor böyle de. örneğin öldüğümde call of duty gibi sahnenin başından ya da yakın bir yerden devam etmenin yolu yok mudur? yarım saat yürüyorum ardından ölüyorum tekrar başa alıyor can sıkıcı bir durum
@Truealpha19 Steam'de arkadaş listeni gez DLC'lere sahip olan varsa ancak o şekilde mağaza sayfasına ulaşabilirsin. Şahsen ben böyle bulmuştum yakın zamanda satın aldım.
Special Edition alıp sonra "Türkçe yapılmıyor" diyerek iade edip bu konuyu açacağına keşke önce SE nasıl Türkçe yapılır diye konu açsaydın. Special Edition içerisindeki mod mağazasında Türkçe mod zaten vardı.
Data files ile ne işin var onu hala anlamadım. Türkçe yapmak için el ile kurulum yapmana gerek yoktu, oyunun ana menüsündeki mod bölümüne giriş yapıp Türkçe modu yüklemen yeterliydi.
Data files ile ne işin var onu hala anlamadım. Türkçe yapmak için el ile kurulum yapmana gerek yoktu, oyunun ana menüsündeki mod bölümüne giriş yapıp Türkçe modu yüklemen yeterliydi.
Kendimi sürekli tekrar ediyor gibi oldum. En iyisi oyundan görüntüler ile anlatayım.
Skyrim Special Edition'a giriyorsunuz. Ana menüde "Mods" kısmı var. Tıklıyorsunuz ve ücretsiz olarak edindiğiniz Bethesda hesabı ile giriş yapıyorsunuz.
Daha sonra Türkçe modu aratıp buluyorsunuz.
Son olarak indirip etkinleştiriyorsunuz.
Yani oyunun içinden hallediyorsunuz. Herhangi bir başka kurulum yapmanıza gerek yok.
@Truealpha19steam profilim herkese açık oyunlar deyip aşağı taraflarda DLC'leri bulduktan sonra Bağlantılara tıkla sonra mağaza sayfasına gir ancak öyle alınıyor. 3 DLC'nin toplam fiyatı 72 lira haberin olsun.