Skyrim DLC'siz oynanır mı?

Brando

Centipat
Bilindiği gibi Bethesda Steam üzerinden site aramalarda normal Skyrim'i, DLC'leri ise tamamen kaldırdı. Sizce DLC'siz Skyrim oynanır mı?

Ben oynarım DLC'ler çok büyük etkisi varda Skyrim oynayan adam zaten ağzının tadını bilir. Skyrim oynayan adamın DLC ihtiyacı yoktur.

Steam üzerinde indirimsiz 31 TL'ye satılıyor onun yerine üstüne biraz daha ekleyip farklı sitelerden satın alabilirsiniz. Geçen gün CDKEYS.com sitesinden 53 TL'ye satın almıştım, sitenin linki;

Şuan güncel kur ile 6.99 sterlin 58 TL yapıyor.

İlk defa oynuyorsan oynarsın lakin 3 büyük DLC var bunlar oyunun kalitesini çok fazla etkiliyor ve çok daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Dragonborn, Dawnguard ve Hearthfire. SKYRIM'i benim gibi zamanında oynayanlar bilir, bilen kimse de bu üç DLC olmadan bu oyunu oynamaz 🙂

Hatta 2-3 kere bitirince oyunu artık mod işine giriyorsun 70-80 tane mod yüklüyorduk biz anca kesiyordu. Yani ilk kez oynuyorsan oynarsın ama o 3 büyük DLC yi mutlaka almaya bak.

İlk defa oynuyorsan oynarsın lakin 3 büyük DLC var bunlar oyunun kalitesini çok fazla etkiliyor ve çok daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Dragonborn, Dawnguard ve Hearthfire. Skyrim'i benim gibi zamanında oynayanlar bilir, bilen kimse de bu üç DLC olmadan bu oyunu oynamaz 🙂

Hatta 2-3 kere bitirince oyunu artık mod işine giriyorsun 70-80 tane mod yüklüyorduk biz anca kesiyordu. Yani ilk kez oynuyorsan oynarsın ama o 3 büyük DLC'yi mutlaka almaya bak.

Hatta hikayeli modlar bile indiriyorduk ne günlerdi zaman ne çabuk geçiyor.

Hatta hikayeli modlar bile indiriyorduk ne günlerdi zaman ne çabuk geçiyor.
Hocam neşeliydim yüzümdeki tebessümü sildin bu cümlen ile 🙂 yıllar sonra kardeşime başlattım oyunu 110 tane mod yüklemiş sonra çakışma olmuş azaltmış. 90'dan sonra TR yamayı da bozuyor bir baktım alternatif başlangıçlı mod falan yüklemiş oyuna ek harita modları yüklemiş. Grafik su kalitesi + ışık gölge kaltiesi menü arayüzü... Oyunu Witcher3 gibi yapmış grafik anlamında. Zaten hikaye olarak Witcher'dan çok daha üstün bir oyun bir de bu modlar ile dehşet bir şey olmuş benim de tekrar oynayasım geldi üşendim. Neyse günlük dozumunu alalım şu video ile 😉 yoktur dünya üzerinde böyle bir eser.

Hocam neşeliydim yüzümdeki tebessümü sildin bu cümlen ile 🙂 yıllar sonra kardeşime başlattım oyunu 110 tane mod yüklemiş sonra çakışma olmuş azaltmış. 90'dan sonra TR yamayı da bozuyor bir baktım alternatif başlangıçlı mod falan yüklemiş oyuna ek harita modları yüklemiş. Grafik su kalitesi + ışık gölge kaltiesi menü arayüzü... Oyunu Witcher3 gibi yapmış grafik anlamında. Zaten hikaye olarak Witcher'dan çok daha üstün bir oyun bir de bu modlar ile dehşet bir şey olmuş benim de tekrar oynayasım geldi üşendim.

Oyunda herhangi bir NPC görev veriyordu bildiğiniz hocam şu an bile keşfedilmeyen kaç tane görev vardır kim bilir :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı