İlk defa oynuyorsan oynarsın lakin 3 büyük DLC var bunlar oyunun kalitesini çok fazla etkiliyor ve çok daha iyi bir oyun deneyimi sunuyor. Dragonborn, Dawnguard ve Hearthfire. Skyrim'i benim gibi zamanında oynayanlar bilir, bilen kimse de bu üç DLC olmadan bu oyunu oynamaz
Hatta 2-3 kere bitirince oyunu artık mod işine giriyorsun 70-80 tane mod yüklüyorduk biz anca kesiyordu. Yani ilk kez oynuyorsan oynarsın ama o 3 büyük DLC'yi mutlaka almaya bak.
Hocam neşeliydim yüzümdeki tebessümü sildin bu cümlen ileHatta hikayeli modlar bile indiriyorduk ne günlerdi zaman ne çabuk geçiyor.
Hocam neşeliydim yüzümdeki tebessümü sildin bu cümlen ileyıllar sonra kardeşime başlattım oyunu 110 tane mod yüklemiş sonra çakışma olmuş azaltmış. 90'dan sonra TR yamayı da bozuyor bir baktım alternatif başlangıçlı mod falan yüklemiş oyuna ek harita modları yüklemiş. Grafik su kalitesi + ışık gölge kaltiesi menü arayüzü... Oyunu Witcher3 gibi yapmış grafik anlamında. Zaten hikaye olarak Witcher'dan çok daha üstün bir oyun bir de bu modlar ile dehşet bir şey olmuş benim de tekrar oynayasım geldi üşendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.