8)Diplomatic Immunity
Riverwood’a geri dönüyoruz. Delphine ile konuşun. Konuşmanın ardından Malborn ile konuşmanız gerekiyor. Bu yüzden Solitude’ye gitmemiz gerekiyor. Yürümenize gerek yok.Whiterun’nun yanında ahır var oraya doğrudan geçiş yapın. Bu bölgede bir at arabası var at arabasının sahibi ile konuşun 20 altın vererek Solitude’ye doğrudan gidin Şehre vardiğiniz da şehrin hanına girin. Malborn ile konuşun. Bu görevde eşyalarınızı kaybediyorsunuz. Malborn size saklamak istediğin bir eşya var mı diye bir soru saracak saklamak istediğiniz bütün eşyaları Malborn’a verin. Delphine ile buluşma noktasına gidin ve konuşun Delphine size birkaç elbise ve partiye giriş belgesi verecek bu elbiseleri giyin ve tekrardan konuşun konuşma bittikten sonra at arabasının arkasına atlayın ve yola koyulun
Evet arkadaşlar sorunum şu (Yukarıdaki yazı olması gereken.Ama bendeelphine elbise veriyor ve giyiyorum. Giydikten sonra konuşuyorum ve delphine'nin konuşması sona erdiğinde en son ''iyi şanslar'' diyor ve onu dedikten sonra konuşma kapandığı anda oyun takılıyor ve birdaha oynayamıyorum. Sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum. Oyunu sildim ama hala yüklemedim sorunum budur sitede yeniyim lütfen yardım edin.