Skyrim düşman levellerini gösteren mod önerisi

beydirbey

Hectopat
Makaleler
1
Oyuna başlayalı yeni oldu ve 5 levelim. Örneğin akçay'dan bir ağaçla ilgili Quest alıyorum, yolda bir dev ve fil ile karşılaşıyorum. Quick save yapıp saldırıyorum ve dev beni tekte havaya uçuruyor. Ona bulaşmayıp Quest bölgesine geliyorum birkaç tane cadı var. Ucube adlı yaratık bana tek atıyor ve boşuna oraya gelmiş oluyorum. Oyunda Witcher ve çoğu RPG oyunundaki gibi düşmanların kafasında seviye yazmaması şaşırttı, hangi Quest'lere gidip gitmeyeceğimi kime saldırıp saldırmayacağımı bilmiyorum. Bunu düzelten bir mod var mıdır veya ne yapılmalı?

Skyrimde dusmanlar senin seviyenle scale oldugu icin pek bir onemi yok seviyenin. 5 seviye oyuncuyla 5 seviye devin gucunun ayni olmamasi normal zaten

Skyrim'de dusmanlar senin seviyenle scale oldugu icin pek bir onemi yok seviyenin. 5 seviye oyuncuyla 5 seviye devin gucunun ayni olmamasi normal zaten

Her türlü benim seviyemle eşit düşmanlar o zaman. Tür farkı mı devin bana tek atmasına sebep oluyor. 1 saat önce ejderha kesmiştim ama.

Her türlü benim seviyemle eşit düşmanlar o zaman. Tür farkı mı devin bana tek atmasına sebep oluyor. 1 saat önce ejderha kesmiştim ama.

Devler ayri olay ya o tamamen komik olmasi amaciyla oyunda birakilmis bir bug.

Yok hocam sanırım tam öyle değil. Bazen sıradan bir insansı hedef de tek atabiliyor.

5 seviye ejderhadan daha guclu 5 seviye draugr lordlari var evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı