Skyrim Ejderha çok güçlü

MeteX9990

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son bir haftadır Skyrim oynuyorum ve Elder Scroll'u aldıktan sonra öldürmem gereken ejderha bana hep tek atıyor. 32 Seviye'de oraya ulaştım ve zırh'ım 348'lerde. Bana nerede hata yaptığımı söyler misiniz?

Hangi elder scroll? Ejderin adı ne?
SKYRIM diyor işte adam 5.Oyun. Kadim tomarı almış Dawnguard DLC'ye doğru gidiyor.

Bir sürü şey var perklerden tut iç itemlere kullandığın silaha büyülere kadar. Doğru olanları seçmelisin.

Alduin mi? Eğer oysa dragonrend ve clear skies kullanıp çok rahat kesersin

ejderha bana hep tek atıyor.

Hangi ejderha bilmiyorum ama ateşi doclamada sıkıntı çekiyorsan tam püskürttüğünde araya kaya sokarsan yani bir kaya veya yapının arkasına geçersen ateş hasar vermiyor. Sonrasında saldıracaksın.

Çok zorlanıyorsan zorluğu düşürebilirsin

Hangi ejderha bilmiyorum ama ateşi doclamada sıkıntı çekiyorsan tam püskürttüğünde araya kaya sokarsan yani bir kaya veya yapının arkasına geçersen ateş hasar vermiyor. Sonrasında saldıracaksın.
Büyük ihtimal alduin'i öldürmeye çalışıyor kadim tomarı alması bir tek alduin de önem taşıyor

Çok zorlanıyorsan zorluğu düşürebilirsin

Büyük ihtimal alduin'i öldürmeye çalışıyor kadim tomarı alması bir tek alduin de önem taşıyor

Alduin olabilir de o da zaten 2 tane shout var onları spamlayıp öldürüyorsun tek atamaması lazım.

Alduin olabilir de o da zaten 2 tane shout var onları spamlayıp öldürüyorsun tek atamaması lazım.

Evet alduin i kesemiyorum. Spam taktiği de işe yaramıyor en basit saldırısı bile tek atıyor.

Evet alduin i kesemiyorum. Spam taktiği de işe yaramıyor en basit saldırısı bile tek atıyor.

Normal zorlukta bile Alduin'in hasarı çok yüksek bir de 32 gibi erken sayılabilen bir seviyede girişmişsin final boss'a. Tek saldırıda tek atamasa da bayağı canını götürmesi normal aslında. Her saldırısında pot, büyü vs. ne varsa kullanman lazım menüden oyunu durdurup. Ben 80 küsür seviyede 500 küsür zırhla girerim genelde Alduin'e. Dragonrend her geldiğinde Alduin'e atmayı unutma.

Alduin'e nasıl o kadar erken gittim bende anlamış değilim. Şu an demircilik ile kasılmaya çalışıyorum. Önere bileceğiniz kasılma yöntemi var mı?

Bu arada ben biraz araştırma yaptım ve oyunun Sonunda'da bir tane alduin 1V1'i var diyorlar doğru mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…