Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2021 #31 Yamete Kudasai dedi: Oyun dosyalarındaki enblocal.ini'yi kendi sistemine göre ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet beth.ini kullanarak.
Yamete Kudasai dedi: Oyun dosyalarındaki enblocal.ini'yi kendi sistemine göre ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Evet beth.ini kullanarak.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 31 Mayıs 2021 #32 Yamete Kudasai dedi: Oyun dosyalarındaki enblocal.ini'yi kendi sistemine göre ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Rehberindeki ENB kurulumunu yaptım fakat burada bahsettiğin bu dosyayı hangi ayarlara göre nasıl düzenlemeliyim? Çünkü 30FPS alıyorum şu anda.
Yamete Kudasai dedi: Oyun dosyalarındaki enblocal.ini'yi kendi sistemine göre ayarladın mı? Genişletmek için tıkla... Rehberindeki ENB kurulumunu yaptım fakat burada bahsettiğin bu dosyayı hangi ayarlara göre nasıl düzenlemeliyim? Çünkü 30FPS alıyorum şu anda.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 31 Mayıs 2021 #33 Ludvig dedi: Rehberindeki ENB kurulumunu yaptım fakat burada bahsettiğin bu dosyayı hangi ayarlara göre nasıl düzenlemeliyim? Çünkü 30FPS alıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Attığım sitede ayarların neye göre olacağı yazıyor ama İngilizce. Vakit bulabilirsem finallerimden sonra Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum. ENBSeries Guide A comprehensive ENB guide stepmodifications.org enblocal.ini dosyasını açınca [Proxy], [Global] tarzı kategoriler göreceksin, sitede de attığım fotoğraftaki yerlere tıklayarak açıklamalarını görebilirsin.
Ludvig dedi: Rehberindeki ENB kurulumunu yaptım fakat burada bahsettiğin bu dosyayı hangi ayarlara göre nasıl düzenlemeliyim? Çünkü 30FPS alıyorum şu anda. Genişletmek için tıkla... Attığım sitede ayarların neye göre olacağı yazıyor ama İngilizce. Vakit bulabilirsem finallerimden sonra Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum. ENBSeries Guide A comprehensive ENB guide stepmodifications.org enblocal.ini dosyasını açınca [Proxy], [Global] tarzı kategoriler göreceksin, sitede de attığım fotoğraftaki yerlere tıklayarak açıklamalarını görebilirsin.
Ludvig Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 1.299 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 31 Mayıs 2021 #34 Yamete Kudasai dedi: Attığım sitede ayarların neye göre olacağı yazıyor ama İngilizce. Vakit bulabilirsem finallerimden sonra Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum. ENBSeries Guide A comprehensive ENB guide stepmodifications.org enblocal.ini dosyasını açınca [Proxy], [Global] tarzı kategoriler göreceksin, sitede de attığım fotoğraftaki yerlere tıklayarak açıklamalarını görebilirsin. Eki Görüntüle 1049734 Genişletmek için tıkla... İngilizcem var ama ayarlar konusunda pek bir şey anlayamadım. Yapacak bir şey yok sanırım.
Yamete Kudasai dedi: Attığım sitede ayarların neye göre olacağı yazıyor ama İngilizce. Vakit bulabilirsem finallerimden sonra Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum. ENBSeries Guide A comprehensive ENB guide stepmodifications.org enblocal.ini dosyasını açınca [Proxy], [Global] tarzı kategoriler göreceksin, sitede de attığım fotoğraftaki yerlere tıklayarak açıklamalarını görebilirsin. Eki Görüntüle 1049734 Genişletmek için tıkla... İngilizcem var ama ayarlar konusunda pek bir şey anlayamadım. Yapacak bir şey yok sanırım.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 31 Mayıs 2021 #35 Ludvig dedi: İngilizcem var ama ayarlar konusunda pek bir şey anlayamadım. Yapacak bir şey yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hangisini anlamadınız? Burada asıl önemli olan [Memory] kısmındaki ReservedMemorySizeMb ve VideoMemorySizeMb ayarları.
Ludvig dedi: İngilizcem var ama ayarlar konusunda pek bir şey anlayamadım. Yapacak bir şey yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Hangisini anlamadınız? Burada asıl önemli olan [Memory] kısmındaki ReservedMemorySizeMb ve VideoMemorySizeMb ayarları.