Skyrim ev nasıl alınır?

Arkadaşlar ev almak istiyorum. 19.seviyeyim. 12K param var. Sizce alınır mı veya nasıl alacağım? Görevlerde falan golda ihtiyaç olacak mı çok fazla?

Almak için alacağın şehrin Mevkibeyi'nin vereceği birtakım görevleri yapman lazım. Sonra sana satın alma hakkı veriyor. Mesela Akçay'da Meltemevi'ni ana hikayenin ilk birkaç görevini yaptıktan sonra alabiliyorsun. 5000 altın.
Almak içinse Mevkibeyleri'nin kahyasıyla konuşman yeterli.

Almak için alacağın şehrin Mevkibeyi'nin vereceği birtakım görevleri yapman lazım. Sonra sana satın alma hakkı veriyor. Mesela Akçay'da Meltemevi'ni ana hikayenin ilk birkaç görevini yaptıktan sonra alabiliyorsun. 5000 altın.
Sence alayım mı bu levelde?

Arkadaşlar mevkibeyinden bizzat mı alacağım görevleri? Gidip soru sorup mu alacağım yani?

Halkla sohbet et sana görev verecekler, halktan 5 kişiye yardım ettiğin zaman fedai oluyorsun ve ev alma hakkı doğuyor.
Ayrıca şehirlere göre bazı görevleri yapmazsan vermiyorlar örneğin: Mevkibeyinin verdiği görevler.

Meltemevini alayım o zaman?
Hearthfire DLC var ise kendin bile yapabilirsin evi.
Bilmiyorum Special Edition işte.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı