B Blackhawk Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 18 18 Mayıs 2015 #1 Merhaba herkese. Skyrim oynuyorum, atlar felan çok yavaş olduğu için "Faster Vanilla Horses" modunu indirdim ama data fileste gözükmüyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yazabilir mi? Çok fazla yüklü bir modum da yok. Yüklü modlarım da: Skyrim Türkçe Yama HeartFire Heartfire Türkçe yama Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2015
Merhaba herkese. Skyrim oynuyorum, atlar felan çok yavaş olduğu için "Faster Vanilla Horses" modunu indirdim ama data fileste gözükmüyor. Bu sorunun çözümünü bilen varsa lütfen yazabilir mi? Çok fazla yüklü bir modum da yok. Yüklü modlarım da: Skyrim Türkçe Yama HeartFire Heartfire Türkçe yama
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mayıs 2015 #2 Oyun orijinal mi? Belli bir sürüm gereksinimi olabilir modun.
B Blackhawk Hectopat Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 18 18 Mayıs 2015 #3 Orjinal oyun. Workshoptan indirdim moduda.