Jagler Denner Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Bilgisayarımda GeForce GT 630M var fakat Skyrim Launcher girişinde HD Graphics'in ekran kartı gözüküyor bu nedenle performans düşüşü oluyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamaları yapıp tekrar denedim fakat dediğim gibi GPU gözükmüyor.
Bilgisayarımda GeForce GT 630M var fakat Skyrim Launcher girişinde HD Graphics'in ekran kartı gözüküyor bu nedenle performans düşüşü oluyor. NVIDIA Denetim Masası'ndan ayarlamaları yapıp tekrar denedim fakat dediğim gibi GPU gözükmüyor.
G_JCaesar Kilopat Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 461 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 Diğer oyunlarda böyle bir sorun var mı? Driver kurulu mu? Artı 0 Eksi
KS KS Jagler Denner Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 G_JCaesar dedi: Diğer oyunlarda böyle bir sorun var mı? Driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Driverlar tam diğer oyunlarda yapmıyor sadece Skyrim'de. Artı 0 Eksi
G_JCaesar dedi: Diğer oyunlarda böyle bir sorun var mı? Driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Driverlar tam diğer oyunlarda yapmıyor sadece Skyrim'de.