Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Şubat 2019 #1 Bethesda Skyrim için bir free DLC yayınlamış. Ancak indirme sayfasına girilmiyor. Bunu nasıl indirebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Link: Skyrim: High Resolution Texture Pack (Free DLC) on Steam Sorun tek bende mi var acaba sizler girebiliyor musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2019
Bethesda Skyrim için bir free DLC yayınlamış. Ancak indirme sayfasına girilmiyor. Bunu nasıl indirebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Link: Skyrim: High Resolution Texture Pack (Free DLC) on Steam Sorun tek bende mi var acaba sizler girebiliyor musunuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 6 Şubat 2019 #2 Yetişkin içeriklerin tümüne izin verdiğim halde ben de giremedim. Artı 0 Eksi
KS KS Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Şubat 2019 #3 MF dedi: Yetişkin içeriklerin tümüne izin verdiğim halde ben de giremedim. Genişletmek için tıkla... Başka türlü nasıl indirebilirim bunu? Artı 0 Eksi
MF dedi: Yetişkin içeriklerin tümüne izin verdiğim halde ben de giremedim. Genişletmek için tıkla... Başka türlü nasıl indirebilirim bunu?