AslanOnbir
Kilopat
Skyrim İç Savaşı'nda sizce kim haklı?
Bir nebze de olsa eğlenceli bir tartışma olacağını düşündüğümden dolayı kendi fikirlerimi katarak yazı yazdım. Siz de kimin haklı olduğunu yorumlara yazmaktan çekinmeyin
Ulfric Stormcloak... Büyük Skyrim'de hak iddaa eden ve Ulu Kral olabilmek için Torygg'i öldüren ve kendi çapında Ulu Kral olan Miğferyeli Mevkibeyi.
Bana sorarsanız kendisi diktatörlük ile Skyrim'i elde etmeye çalışan ve sonunda yine İmparatorluğa bağlı şehri İmparatorluğun Kanunlarıyla istemeye istemeye yöneten kişi. Irkçılıkta cabası. Kendisi gibi Kuzeyli olmayan herkese düşman. Çok fazla oynaşmasa İmparatorluk pek ona sarmazdı ya... Bana sorarsanız Ulfric'in amacı halkın özgürlüğü falan değil. Tamamen koltuk sevdası
Ulu Kral Torygg'i acımasızca nida ile öldürmesi de cabası. Ne bir mücadele ne de bir acıma. Ayrıca kan dökmekten de çekinmeyen biri. Zira öyle olsa Kara Elfler'in canını yakmazdı değil mi? Ulfric diktatörlük ile Skyrim Toprakları'nı elde etmeye çalışıyor ama ne yazıktır (!) ki İmparatorluk her zaman planlarına engel oldu. Miğferyeli'nde özerkliklerini ilan etmişlerdi zaten orası da var... Zaten oranın dışında da İmparatorlukla pek karşılaşmak istemiyorlar. Gerginlik, öfke, kavga... Aslında Fırtınapelerinli askerlerin hepsinin beyni yıkanmış. Ailesi İmparatorluğa sadakatli olan bir sürü Fırtınapelerinli var. Bu kişileri ailesine ve Skyrim halkına düşman edip,acımadan öldürten Ulfric'i neden savunalım? Bana sorarsanız İmparatorluk Skyrim'de hüküm sürmekte haklı. Hak iddia edecekleri bir şey yok zaten Skyrim İmparatorluğun 
Bir nebze de olsa eğlenceli bir tartışma olacağını düşündüğümden dolayı kendi fikirlerimi katarak yazı yazdım. Siz de kimin haklı olduğunu yorumlara yazmaktan çekinmeyin
Son düzenleyen: Moderatör: