Skyrim için hazır mod paketi önerisi

Kyaa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Geforce Rtx 4060 oc 8gb
Ryzen 5 5600
Asrock B450M-HDV R4.0
GOODRAM IRDM PRO CL18 DRR4 3600MHZ (2x8)
MLD M300 500GB NVME SSD
DEEPCOOL CH510 MESH DİGİTAL 650W 80+
Sistemim;
  • RTX 4060 8 GB OC.
  • R5 5600.
  • 16 GB RAM.
  • 500GB SSD.
Sistemimin yeteceği güzel sağlam güvenilir mod paketi önerilerine açığım.

Sistemin Nolvus Redux için yeterli, bende de aşağı yukarı böyle bir sistem var fakat PureDark DLSS 3 olmadan diğer versiyonları oynayamazsın.
NOLVUS | SKYRIM AE Modding Guide
Ayrıca otomatik kurulum için Nexus mods premium istiyor. Onun dışında, Wabbajack bu uygulamada da bir çok modpack var. Fakat dediğim gibi otomatik kurulum olmazsa çok yorar.

siteye hakim değilim nasıl indiriliyor ve mod kaç gb
en düşük paketi bile 32gb ram istiyormuş...

Son düzenleme:
siteye hakim değilim nasıl indiriliyor ve mod kaç gb
en düşük paketi bile 32gb ram istiyormuş...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video benim, videoda kalite düşmesine rağmen gördüğün gibi farklı bir oyun gibi. Kapladığı yer yedeklemeleri silersen 120 150gb arası bir şey olması gerekiyor. Nolvus çok ağır bir paket fakat 16gb ram yeterli.
NOLVUS | SKYRIM AE Modding Guide | Auto Installer - Introduction burayı okuyarak kaydırın
NOLVUS | SKYRIM SE Modding Guide | Download Auto Installer indirme yeri burada.
Onun dışında Wabbajack kullanabilirsiniz eğer bunu istemiyorsanız.

tamamdır teşekkürler.

Sizin Nolvus moduyla ilgili bir rehberiniz yok mu hocam? Bide bu ücretli mi anlamadım. AE olması şart da deniyor. Ben kütüphaneme baktım bendeki SE. Girsem mi bu işlere bilemedim.

Sizin Nolvus moduyla ilgili bir rehberiniz yok mu hocam? Bide bu ücretli mi anlamadım. AE olması şart da deniyor. Ben kütüphaneme baktım bendeki SE. Girsem mi bu işlere bilemedim.
Nolvus sitesinde tüm şartlar yazıyor aslında. Ücretli değil, ben yakın zamanda rehber çıkarabilirim fakat en basit anlatan bu arkadaş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun çıkarmaya çok meyilli olduğu için Türkçe rehber bakıyorum. Çoğu eski kalıyor. Yeni olanlardan bir tane buldum o da SE değil AE bulunması gerekiyor diye başladı. Nolvus'da SE linkleri de gördüm ama ben. Yani daha başlamadan sorunlar başlıyor.

Benim acelem yok oynayacağım 2 oyun daha var ama şimdiden bakıyorum. Yakın bir zamanda güncelleme de almış oyun. Yani bu tip modlar şuan çok talep görecektir. Rehberiniz olursa bence çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…