Skyrim için hazır mod paketi önerisi

Fero123wre

Hectopat
RX 5500 XT 8 GB.
Ryzen 5 2600.
16 GB RAM.
5O0 GB M.2 SSD.

Bana uygun mod paketi var mı?

@İstanbul Trip Sykrim modlarına epey hakim biri, bence size güzel önerilerde bulunacaktır.

Nolvus deneyebilirsin high - Low iki ayri secenegi var.

Teoride evet ama 1070 vs sorunsuz oynayan arkadaşlarım vardı.

Sorunsuz oynatmaz hocam oyun en az 10 GB VRAM yiyor nolvus ben denedim bizzat 10 GB VRAM yiyordu en hafif modlist bile.

Dogru diyorsun gerçi belki de sistem dediğin gibi iyi yürütmeyecek sonradan oklar beni işaret etmese iyi olur bayrağı sana devrediyorum o halde

Dogru diyorsun gerçi belki de sistem dediğin gibi iyi yürütmeyecek sonradan oklar beni işaret etmese iyi olur bayrağı sana devrediyorum o halde

Living Skyrim 3 arkadaş şuna bakabilir sistemi yeter buna kapladığı alan 120 GB.

Sorun yok hocam sadece söylüyorum nolvus aşırı ağır ve 500 GB alan var modlist 400'e yakın kaplıyor onu ima ettim çünkü VRAM konusundada ağır şart istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…