Arkadaşlar bende Skyrim Special Edition var Steam'de. Oyuna başlamak istiyorum ama çok fazla modlanıyormuş ve modlu hali daha iyi oluyormuş. Bu konuda hiçbir bilgim yok ama bu modlar konusunda hangisini önerirsiniz?
Kesin bu modları kur öyle başla bitir dedikleriniz hangileridir.
Her şeyden önce SKSE, SkyUI ve Unofficial Skyrim Special Edition Patch (USSEP) yüklensin. Bunlar olmadan oyun oynanmaz, çoğu modda bunlara dayanır. Geriye kalan mod seçimleri sizin NexusModsa girip gezerek bulacağınız şeylerdir.
Her şeyden önce skse, skyuı ve unofficial Skyrim Special Edition patch (ussep) yüklensin. Bunlar olmadan oyun oynanmaz, çoğu modda bunlara dayanır. Geriye kalan mod seçimleri sizin nexusmodsa girip gezerek bulacağınız şeylerdir.
@ProgyS Arkadaşın dediklerine bile gerek yok. İlk oynayışta asla mod kurma. Skyrim'e yeni başlayanların yaptığı en büyük hata bu. Youtube'den veya sağdan soldan gördükleri videolardan veya resimlerden etkilenip hemen mod kurmaya kalkıyorlar.
Türkçe yama dışında hiçbir şey kurmana gerek yok hatta türkçe yamaya bile gerek yok ingilizcen varsa. Yamayla oynamış biri olarak söylüyorum bazı yerlerde çeviren kişilerin farklı olmasından kaynaklı anlam karmaşaları var.