CrayZzBullet Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 42 9 Ağustos 2019 #1 Merhaba arkdaşlar geçen gün Skyrim oynarken kısayol tuşuna basınca iksir geldi ama kısayol tuşuna 2. kez bastığımda çalışmadı. Tekrar kısayol tuşu atadım yine aynı şey oldu çok sıkıldım bilen varsa çözümünü yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2019
Merhaba arkdaşlar geçen gün Skyrim oynarken kısayol tuşuna basınca iksir geldi ama kısayol tuşuna 2. kez bastığımda çalışmadı. Tekrar kısayol tuşu atadım yine aynı şey oldu çok sıkıldım bilen varsa çözümünü yazabilir mi?
H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 9 Ağustos 2019 #2 Envanterden, iksiri bul. "F" tuşu ile sık kullanılanlara ekle. "Q" tuşu ile bul oradan rakam ata. Otomatik kullanır. Artı 0 Eksi
Envanterden, iksiri bul. "F" tuşu ile sık kullanılanlara ekle. "Q" tuşu ile bul oradan rakam ata. Otomatik kullanır.
KS KS CrayZzBullet Kilopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 42 10 Ağustos 2019 #3 Heberiu dedi: Envanterden, iksiri bul. "F" tuşu ile sık kullanılanlara ekle. "Q" tuşu ile bul oradan rakam ata. Otomatik kullanır. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum fakat bir kez kullandıktan sonra tekrar herhangi bir tuş atamamı istiyor Artı 0 Eksi
Heberiu dedi: Envanterden, iksiri bul. "F" tuşu ile sık kullanılanlara ekle. "Q" tuşu ile bul oradan rakam ata. Otomatik kullanır. Genişletmek için tıkla... öyle yapıyorum fakat bir kez kullandıktan sonra tekrar herhangi bir tuş atamamı istiyor