Skyrim mi AC Odyssey mi önce oynanmalı?

İBRAHİM166556

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
İki oyunda var tatilde eğlenmek için oyun arıyorum. Skyrim indirdim ama çok eski geldi modlar da olmadı bir türlü. Sizce hangisini ilk oynamalıyım? AC serisini de çok severim.

İki oyunda var tatilde eğlenmek için oyun arıyorum. Skyrim indirdim ama çok eski geldi modlar da olmadı bir türlü. Sizce hangisini ilk oynamalıyım? AC serisini de çok severim.
Keyfiniz nasıl isterse. İkisinde de deneyiminiz yoksa deneyerek kendiniz karar verirsiniz bu duruma. Ben şahsen skyrimi tercih ederim.

Skyrim tam anlamıyla rol yapma oyunu. Eğer rpg ögeleri daha ön planda oyun istiyorsanız Skyrim başlayabilirsiniz. Yalnız modsuz oynamanızı tavsiye etmem. Zaten zor da değil mod yapmak. YouTube'da çok Türkçe video var.

Skyrim farklı bir deneyim, oynanış anlamında o kadar gelişmiş değil ancak RP ve hikaye sunumu muhteşem. Keza Odyssey de gayet iyi senaryosu var ancak Skyrim bir babadır benim için.

Odyssey öneririm ben. Skyrim de güzeldir ama bir tık eski artık ki mod yapma işi de az uğraştırıcı. Odyssey'i direk yükle gir. Mis.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı