Skyrim mi alınmalı, New Vegas mı?

BerkThePainter

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 3 3100 4-Core İşlemci 3.60 GHz | 8GB NeoForza 3000MHz Ram | Axle Nvidia GTX 750Ti 4GB 128Bit DDR5 Ekran Kartı| AsRock A320M-A Pro (MS-7C51) Ana Kart | Aerocool AirFrost 2 FRGB Soğutucu | 250GB SSD+ 1TB HDD | TX PowerMAX 350W PSU | Dark Raider FRGB Gaming Kasa
Meslek
Öğrenci...
Öncelikle merhaba. 200TL bütçem var 100TL'siyle Epic'ten RDR2 almayı düşünüyorum ama kalan paramı ne yapsam bilemiyorum. Daha önce Prime, TES Morrowindi ücretsiz vermişti ki oynamıştım da ama oyun pek hoşuma gitmedi eski olmasına verdim. Ama seriye bir şans daha versem mi bilemiyorum. Steam'de Skyrim 87.25 New Vegas ise 89 hangisini almalıyım?

New vegasa 89 vermeyin. Asla vermeyin yani. Oyun 2009'dan kalma yahu, 90 lira ne demek? Ucuza bulabilirseniz mutlaka alın da, şimdilik syrkm size yetecektir. Yaşını iki oyun da belli ediyor haberiniz olsun.

Game Pass de varmış oradan oynayacağım.

Morrowind eski olduğu için sevmediyseniz New Vegas'ı da sevmezsiniz. İkisi de diyalog ağırlıklı oyunlar. Mekanikleri de bayağı eski, yeni dönem oyuncusuysanız modlamanız gerekir.

Aslında RPG oyunlarını severim Baldur's Gate 1 ve 2'yi çok büyük zevk alarak oynamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…