Skyrim miraak bug

ShaytonX

Kilopat
Daha fazla  
Miraak ile savaşta ilk ejderin ruhunu çektikten sonra ortada bugta kalıyor. Doğru düzgün bir çözüm yolunu göremedim. Ne gördüysem yaptım hiçbir işe yaramadı.
Oyun orijinal. Mod olarak sadece TR yama ve başarımları açma var. (TR yama eklediğim için başarımlar kapatılmıştı.)

Dosya Ekleri

• indir.jpg
    indir.jpg
    482,1 KB · Görüntüleme: 111
Komut konsolunu açıp (tilde tuşuyla açabiliyorsunuz) Miraak'ı seçtikten sonra resethealth yazarak düzeltebilenler olmuş. Veya savaşı biraz yavaştan alın, tek seferde çok fazla hasar vermemeye çalışın. Canını tamamen yenileyemediği için bu sıkıntı oluyormuş sanırım.

Bu aşamada Sahrotaar'ı İrade Kırma nidasıyla yere indirip keserek düzeltebilenler de olmuş, İrade Kırma olmazsa Ejder Yıkan nidasını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Komut konsolunu açıp (tilde tuşuyla açabiliyorsunuz) Miraak'ı seçtikten sonra resethealth yazarak düzeltebilenler olmuş. Veya savaşı biraz yavaştan alın, tek seferde çok fazla hasar vermemeye çalışın. Canını tamamen yenileyemediği için sıkıntı oluyormuş sanırım.

Bu aşamada Sahrotaar'ı irade kırma nidasıyla yere indirip keserek düzeltebilenler de olmuş, irade kırma olmazsa ejder yıkan nidasını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Deneyeceğim teşekkür ederim. Düzelirse yazarım tekrar.

Komut konsolunu açıp (tilde tuşuyla açabiliyorsunuz) Miraak'ı seçtikten sonra resethealth yazarak düzeltebilenler olmuş. Veya savaşı biraz yavaştan alın, tek seferde çok fazla hasar vermemeye çalışın. Canını tamamen yenileyemediği için bu sıkıntı oluyormuş sanırım.

Bu aşamada Sahrotaar'ı İrade Kırma nidasıyla yere indirip keserek düzeltebilenler de olmuş, İrade Kırma olmazsa Ejder Yıkan nidasını kullanmayı deneyebilirsiniz.
Şöyle bir şey yaşandı; Ejderlerden birini öldürdüm bir şekilde savaş devam etti. Ve tekrar aynı döngü diğer ejder geldi onunda ruhunu aldı ve canı fullenmedi aynı yerde dikiliyor ve başka ejderde yok :D

Çözümü buldum. Çözüm Videosu her şeyi gösterdiği gibi yapın.

Son düzenleme:

Bu aşamada Sahrotaar'ı irade kırma nidasıyla yere indirip keserek düzeltebilenler de olmuş, irade kırma olmazsa ejder yıkan nidasını kullanmayı deneyebilirsiniz.
Bu komut ismini bana yazar mısın? Bende bırakın donmayı duvardan yazıyı okuyunca ejderha gelmiyor, kafayı yiyeceğim resmen, görevi bırakıp da gidemiyorum çünkü miraak çıkıp ejderin gücünü emiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı