Skyrim miraak ölmüyor

Aorewia

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Skyrim’de miraak ile savaşıyorum, tam ölecek gibi olurken o yeşil suya gidip ortaya ışınlanıyor. Ondan sonra ejderha öldürüp canını artırıyor ve olduğu yerde kalıyor. Hasar da almıyor hareket de etmiyor. İnternetten baktım görevi geçme komutlarını denedim, kill komutuyla miraak’ı öldürmeye çalıştım yine olmadı. Nasıl düzeltebilirim? Teşekkürler.
image.jpg

Bir kaç kere kesmem gerektiğini biliyorum hatta videolar falan izledim ama miraak orda sabit duruyor hasar almıyor dakikalarca bekledim.
Eğer sorun hiç bir şekilde düzelmez ise son kayıt dosyasından devam etmeyi deneyin.
Son kayıt dosyamdan da girip denedim olmadı ama son kayıt dediğim miraak’ı öldürmeye gelmeden önce ejderhayı verdiği yer. Görevin başını mı kastettin?

Skyrim'in böyle garip hataları olabiliyor. Oyun sizin döndüğünüz saveden daha erken vakitte buglanmış olabilir. O yüzden 2 önceki veya daha önceki savelerinize dönmeyi deneyebilirsiniz. Aynısı başka görevlerde başıma gelmişti.
Teşekkür ederim. Oyunu açtığım zaman en kısa sürede dönüş sağlayacağım :)
Skyrim'in böyle garip hataları olabiliyor. Oyun sizin döndüğünüz saveden daha erken vakitte buglanmış olabilir. O yüzden 2 önceki veya daha önceki savelerinize dönmeyi deneyebilirsiniz. Aynısı başka görevlerde başıma gelmişti.
Kusura bakmayın biraz geç cevap veriyorum çünkü çok geriden başladım sıkıntı olmasın diye. Yine aynı ejderhayı öldürüyor ve orda kalıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı