Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Bu 2 mod çakışıyor ama oyunda bir problem ya da sıkıntı görmedim hani bir sorun olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu 2 mod çakışıyor ama oyunda bir problem ya da sıkıntı görmedim hani bir sorun olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 609 Çözümler 18 16 Ocak 2024 #2 Çakışma değil o, biri birinin üstüne yazıyor. İkisi de kaplama modları oldukları için aşağıda olanın assetleri yüklenecek.
Çakışma değil o, biri birinin üstüne yazıyor. İkisi de kaplama modları oldukları için aşağıda olanın assetleri yüklenecek.
Randro Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 Jules dedi: Çakışma değil O, biri birinin üstüne yazıyor. İkisi de kaplama modları oldukları için aşağıda olanın assetleri yüklenecek. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorun falan olmaz değil mi?
Jules dedi: Çakışma değil O, biri birinin üstüne yazıyor. İkisi de kaplama modları oldukları için aşağıda olanın assetleri yüklenecek. Genişletmek için tıkla... Peki bir sorun falan olmaz değil mi?
Jules Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 609 Çözümler 18 16 Ocak 2024 #4 Randro dedi: Peki bir sorun falan olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu ikisi için sorun yaşamazsın.
Randro dedi: Peki bir sorun falan olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu ikisi için sorun yaşamazsın.
3 319361 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 25 Ocak 2024 #5 Randro dedi: Bu 2 mod çakışıyor ama oyunda bir problem ya da sıkıntı görmedim hani bir sorun olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 2085844 Eki Görüntüle 2085846 Genişletmek için tıkla... Uyumluymuş, yani bir sorun olmaz. Sadece kim kimin üzerine yazmalı oraya dikkat et.
Randro dedi: Bu 2 mod çakışıyor ama oyunda bir problem ya da sıkıntı görmedim hani bir sorun olur mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 2085844 Eki Görüntüle 2085846 Genişletmek için tıkla... Uyumluymuş, yani bir sorun olmaz. Sadece kim kimin üzerine yazmalı oraya dikkat et.