lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. Oyuna mod Manager ile giriş yaptığımda kasıyor mod Manager kullanmazsam Türkçe yama vb olmuyor. İşletim sistemim Windows 8.1 Vortex kuramıyorum bu yüzden yardım edecekler için şimdiden teşekkürler.
Merhaba, sorunum başlıktaki gibi. Oyuna mod Manager ile giriş yaptığımda kasıyor mod Manager kullanmazsam Türkçe yama vb olmuyor. İşletim sistemim Windows 8.1 Vortex kuramıyorum bu yüzden yardım edecekler için şimdiden teşekkürler.
Linasu Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 48 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Ekim 2023 #2 HDD mi kullanıyorsunuz? sorunun nedeni HDD olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS lakebodom Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 405 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2023 #3 Linasu dedi: HDD mi kullanıyorsunuz? Sorunun nedeni HDD olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geri dönüp Vortex kullanmaya başladım yeniden zaten Steam desteği kesilecekti teşekkürler yine de. Artı 0 Eksi
Linasu dedi: HDD mi kullanıyorsunuz? Sorunun nedeni HDD olabilir. Genişletmek için tıkla... Windows 10'a geri dönüp Vortex kullanmaya başladım yeniden zaten Steam desteği kesilecekti teşekkürler yine de.