Skse - oyunun ana klasörüne at bunu ilk olarak sonra aşağıdaki modları açıklamalarına dikkat ederek sırayla kur. Mod programı olarak mod organizer 2 öneririm. Hepsi de nexus modsdandır.
unofficial skyrim legendary edition patch
skyui
alternate start live another life
racemenu
fnis (main-spells-creature pack)
smim (grafik modu ama fps yemez 3d dokuları düzeltiyor)
a quality world map 9.0.1 vivid olan (ikisinden birini seç)
ordinator perks of skyrim
convenient horses
realistic hair color
the eyes of beauty (player-update-elves-npc)
superior lore friendly hair
total character makeover
cloaks of skyrim
barenziah quest markers
immersive armors
Immersive Amazing Follower Tweaks
aMidianBorn Book of Silence - content addon hariç hepsini sırayla kur. Content addon'a gerek yok onu kurma. Grafik modu ama bu da fps yemez. Zırhları ilahları vs güzelleştiriyo.
xpmse maximum skeleton - bunu kurduktan sonra fnisi çalıştırmayı unutma.
en son loot ile taratmayı ve gerekirse tes5edit ile loot tarafından dirty olarak gösterilip temizlenmesi istenen modları temizlemeyi unutma.
Mod organizer 2 ile kurarsan modları oyuna girme de dahil her şeyi mo2 üzerinden yapacaksın. Oyuna girerken de skse_loader.exe'den gireceksin. Modların nasıl kurulacağını yazmadım onu da bulursun artık.
Mod kurulumunu Can Sungur'un rehberine bakarak yapabilirsin hatta istersen o rehberdeki hoşuna giden modları da kurabilirsin. Ufak tefek bir sürü mod gösteriyordu. Yalnız şöyle bir durum var CS NMM kullanıyor o videolarda ve NMM çok kötü Mo2'ye kıyasla.