Sobarlas Hectopat Kek günü Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Yakın zamanda güzel bir PC aldım ve oynayamadığım oyunları oynamak istiyorum Skyrim'e yeni başlayacağım ama oyun biraz eski gibi oynanışı iyileştiren modlar falan var mı tek istediğim oyunu çok değiştirmesin sonuçta ilk defa oynayacağım.
Yakın zamanda güzel bir PC aldım ve oynayamadığım oyunları oynamak istiyorum Skyrim'e yeni başlayacağım ama oyun biraz eski gibi oynanışı iyileştiren modlar falan var mı tek istediğim oyunu çok değiştirmesin sonuçta ilk defa oynayacağım.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.644 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şuna bakabilirsin.