falxxx Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 764 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #1 Skyrim'e bu modları kurdum zorluk ayarı gözükmüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Teyrn Kilopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 1.741 Çözümler 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2025 #2 İnternette SkyUI - Difficulty Persistence Fix modunu kurarak çözenler olmuş. Deneyin isterseniz (Türkçe çeviriyi bozar mı bilmiyorum ama).
İnternette SkyUI - Difficulty Persistence Fix modunu kurarak çözenler olmuş. Deneyin isterseniz (Türkçe çeviriyi bozar mı bilmiyorum ama).
falxxx Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 764 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #3 Teyrn dedi: İnternette SkyUI - Difficulty Persistence Fix modunu kurarak çözenler olmuş. Deneyin isterseniz (Türkçe çeviriyi bozar mı bilmiyorum ama). Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Teyrn dedi: İnternette SkyUI - Difficulty Persistence Fix modunu kurarak çözenler olmuş. Deneyin isterseniz (Türkçe çeviriyi bozar mı bilmiyorum ama). Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.