Skyrim modlanmalı mı?

MaoKY

Decapat
Daha fazla  
İndirimde Skyrim SE aldım ilk kez Skyrim oynayacağım grafik ve kombat anlamında bir sürü mod olduğunu biliyorum ama ilk oynayışta modsuz mu oynasam diye düşündüm oyunun kendisini ellemeden ya da boş verip mod araştırayım mı? Bu arada güncel varsa görsel ve animasyon, kombat olarak bildiğiniz mod listesi atarsanız şahane olur.

Hocam öncelikle modsuz bi kıvranın. Oyunu bitirin. Sonra +50-100-200 mod indirin sonra kıymetini biliceksiniz. Çünkü modlu oynayınca kıymetini bilemiyorsunuz kendimden biliyorum :D

Ama tabii ki modlanmalı. Modsuz cok xbox oyununa dönüyo.

İndirimde Skyrim SE aldım ilk kez Skyrim oynayacağım grafik ve kombat anlamında bir sürü mod olduğunu biliyorum ama ilk oynayışta modsuz mu oynasam diye düşündüm oyunun kendisini ellemeden ya da boş verip mod araştırayım mı? Bu arada güncel varsa görsel ve animasyon, kombat olarak bildiğiniz mod listesi atarsanız şahane olur.

Bir kere mod indirdiniz mi sonu gelmez hep indirirsiniz. Garip bir bağımlılığı var çünkü tonlarca mod var. Size tavsiyem hepsini aniden indirmeyin bence azar azar oynayıp arada bir mod atın oyunda. Böylece bir mod crash sebebi olabiliyorsa bunu tespit edip kaldırabilme fırsatınız olacak.

Mod demişken bu modu mutlaka indirin. Zaten oyunu tamamen bitirmek için bir ömür veriyorsunuz, bu modla birlikte artık ileride torununuz bile oyunu bitiremez o derece mükemmel bir mod..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı