Y yusfu Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Ben mod organizer ile bir sürü mod kurdum. 60'dan fazla mod var ve bu modların hepsi indirilenlerde yüklendi olarak gözüküyor. Yükledikten sonra silersem eğer modlar gider mi bunları silmeli miyim?
Ben mod organizer ile bir sürü mod kurdum. 60'dan fazla mod var ve bu modların hepsi indirilenlerde yüklendi olarak gözüküyor. Yükledikten sonra silersem eğer modlar gider mi bunları silmeli miyim?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Temmuz 2023 #2 Kurduysan gitmez ama yedekleme için lazimlar. Yedeklemeyle isim olmaz diyorsan sil.
Y yusfu Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 SHYAH dedi: Kurduysan gitmez ama yedekleme için lazimlar. Yedeklemeyle isim olmaz diyorsan sil. Genişletmek için tıkla... daha yeni başladım bu mod işine yedeklemek ne işe yarar
SHYAH dedi: Kurduysan gitmez ama yedekleme için lazimlar. Yedeklemeyle isim olmaz diyorsan sil. Genişletmek için tıkla... daha yeni başladım bu mod işine yedeklemek ne işe yarar
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 22 Temmuz 2023 #4 yusfu dedi: daha yeni başladım bu mod işine yedeklemek ne işe yarar Genişletmek için tıkla... Mod sıkıntı çıkarırsa işe yarıyor ben yedeklemem hiç gerekmedi
yusfu dedi: daha yeni başladım bu mod işine yedeklemek ne işe yarar Genişletmek için tıkla... Mod sıkıntı çıkarırsa işe yarıyor ben yedeklemem hiç gerekmedi
Y yusfu Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 SHYAH dedi: Mod sıkıntı çıkarırsa işe yarıyor ben yedeklemem hiç gerekmedi Genişletmek için tıkla... zaten bende çok fazla yok ya öyle 400 500 tane eyvallah hocam bilgilendirme için
SHYAH dedi: Mod sıkıntı çıkarırsa işe yarıyor ben yedeklemem hiç gerekmedi Genişletmek için tıkla... zaten bende çok fazla yok ya öyle 400 500 tane eyvallah hocam bilgilendirme için