Skyrim müthiş karakter tasarlama rehberi

Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Merhaba, bu mod sayesinde sonunda Khajiitten başka ırk açabildim. Skyrim'de güzel bir karakter tasarlamak neredeyse imkansız bu yüzden dümdüz Khajiit oynamak en mantıklısı olarak bakıyordum Kedi işte hem yakışıklı hem tatlı.
Bu mod ile önüne geçeceğiz ve artık kedi olmayı bırakacağız. (Rehber SE için ama mod LE de var.)

Öncelikle hiç mod kurmadıysanız kısaca anlatıyorum, bu linkten siteye üye olduktan sonra manual olarak NMM'ı indirip kuralım ardından oyunlarınızı tarayıp skyrimi bulacak bulduğunda Skyrimin tikini seçip aramayı durdura basıp devam edin mod klasörleri oluşturmak isteyecek onaylayıp devam edin ve kurmuş olacaksınız.

Detaylı karakter tasarlama modunu kurmadan önce 2 tane moda ihtiyacımız var linkleri burada.

Files kısmından mod manager download'a basın sizi NMM'ye atacak ve indirme başlayacak buradan görebilirsiniz.

İndirme tamamlandığında klasörlerden birinin yanında artı işareti olacak onu bulun ve moda iki kez tıklayın işlem bu kadardı.

Şimdi asıl moda geçebiliriz, verdiğim linkten yine siteye üye olup download this file'a basın ve High_Poly_Head_v1.4_(SE).zip isimli dosyayı indirin.

NMM'ı açın ve soldaki artı butonuna basıp indirdiğiniz dosyayı seçin. Manual olarak eklediğimiz için unassigned isimli bölüme gelecek, aynı şekilde çift tıklayıp kurulumu tamamlayın.

Şimdi oyuna geçelim eğer yeni bir karakter açacaksanız şekillendirme bölümünden istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz karakterinizi.
Zaten var olan karakterinizi detaylandırmak istiyorsanız ESC tuşunun altındaki butona basıp konsol menüsünü açın ardından showracemenu yazın.
Çıkan menüden şekillendirme kısmına gelerek yine dilediğiniz gibi detaylandırabilirsiniz.

Umarım sizi Khajiit oynamaktan kurtarabilmişimdir okuduğunuz için teşekkür ederim.
Benim hatunu Skyrimin manzaralarından daha çok izleyesim geliyor .

Son düzenleme:
Eline sağlık, bu da benim çolpa karakterim Hasan
Eki Görüntüle 932051
Teşekkürler, üstüme kurtadam kürkü çekince Khajiit'e geri dönesim geldi.
Vampir Lordu olduktan sonra ön dişleri de ağzından taştığından çok havalı bir görüntü oluşuyor.
O yüzden saveimi ve bu save'de kullandığım modları yedekleyip komple sildim oyunu. Khajiit için tekrar modlayıp başlayacağım. Ve bu savede kurtadam olarak oynuyorum, kürkü üstüme çekince Blade gibi hissettim şnqpxkapalc.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…