Venox37 Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #1 Skyrim'i Epic Games'ten Vortex mod Manager aracılığıyla modlayabilir miyim? Kendim birkaç mod kurup oyunu açmayı denedim ama her seferinde hata verdi.
Skyrim'i Epic Games'ten Vortex mod Manager aracılığıyla modlayabilir miyim? Kendim birkaç mod kurup oyunu açmayı denedim ama her seferinde hata verdi.
Lejant Hectopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 2.871 Makaleler 1 Çözümler 66 Yer Vasternorrlands Lan, Sweden Daha fazla Sistem Özellikleri * Anakart: MSI B450M-A Pro Max AM4 DDR4 3466/OC mATX * İşlemci: Ryzen 5 1600 AF Altı Çekirdek 3.20 GHz * Ekran Kartı: XFX Radeon RX 5700 XT Double Dissipation RX-57XT82LD6 256 Bit GDDR6 8 GB VRAM * Ram: Geil Evo Spear (2x8 GB) 3200 MHz CL16 GASB416GB3200C16BDC DDR4 * Soğutucu: Dark Freezer X90 DKCCX90 Kule Tipi * Güç Kaynağı: Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W * SSD: Kodak Sata3 SSD 512GB 550MB/s - 510MB/s * Kasa: Vento VG07F Cinsiyet Erkek Meslek Mechanical Engineering 16 Mayıs 2025 #2 Birçok mod, SKSE adlı script eklentisine bağımlı. Bu eklenti epic ile uyumlu değil sanırım. SKSE gerektirmeyen modları tercih edip bir daha deneyin.
Birçok mod, SKSE adlı script eklentisine bağımlı. Bu eklenti epic ile uyumlu değil sanırım. SKSE gerektirmeyen modları tercih edip bir daha deneyin.
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 16 Mayıs 2025 #3 Lejant dedi: Birçok mod, skse adlı script eklentisine bağımlı. Bu eklenti Epic ile uyumlu değil sanırım. Skse gerektirmeyen modları tercih edip bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet, modlanabilir ama Epic sürümüyle Vortex biraz nazlı çalışır. Normalde Steam versiyonuna göre daha uğraştırır ama imkânsız değil.
Lejant dedi: Birçok mod, skse adlı script eklentisine bağımlı. Bu eklenti Epic ile uyumlu değil sanırım. Skse gerektirmeyen modları tercih edip bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet, modlanabilir ama Epic sürümüyle Vortex biraz nazlı çalışır. Normalde Steam versiyonuna göre daha uğraştırır ama imkânsız değil.
Venox37 Femtopat Katılım 12 Mayıs 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #4 Wplayer dedi: Evet, modlanabilir ama Epic sürümüyle Vortex biraz nazlı çalışır. Normalde Steam versiyonuna göre daha uğraştırır ama imkânsız değil. Genişletmek için tıkla... Vortex olmadan mod kuramaz mıyım? SKSE gerektiren modlar Epic Games sürümünde çalışmaz; ancak SKSE gerektirmeyen modları Vortex üzerinden kurarak sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Son düzenleme: 17 Mayıs 2025
Wplayer dedi: Evet, modlanabilir ama Epic sürümüyle Vortex biraz nazlı çalışır. Normalde Steam versiyonuna göre daha uğraştırır ama imkânsız değil. Genişletmek için tıkla... Vortex olmadan mod kuramaz mıyım? SKSE gerektiren modlar Epic Games sürümünde çalışmaz; ancak SKSE gerektirmeyen modları Vortex üzerinden kurarak sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.