Çağatay74 Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 Geçen indirime girmişti kaçırmıştım yaz indirimlerinde. Acaba indirime girer mi, girerse kaça düşer?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.359 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 4 Haziran 2023 #2 Yaz indirimlerinde girer.
retr0_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 1.328 Çözümler 2 4 Haziran 2023 #3 Evet geçenlerde girmişti. Ben de kaptım hemen. Mübarek asla eskimiyor oyun. Keşke alsaydın. Artık istek listesine ekleyip beklemen lazım.
Evet geçenlerde girmişti. Ben de kaptım hemen. Mübarek asla eskimiyor oyun. Keşke alsaydın. Artık istek listesine ekleyip beklemen lazım.
Zenoxx Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Epicte 87 tl falan hocam ordan da alabilirsiniz isterseniz.
Çağatay74 Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 retr0_ dedi: Evet geçenlerde girmişti. Ben de kaptım hemen. Mübarek asla eskimiyor oyun. Keşke alsaydın. Artık istek listesine ekleyip beklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Kaçtı o zaman şimdi pişmanım almadığıma. Zenoxx dedi: Epic'te 87 TL falan hocam oradan da alabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Mod işleri sıkıntılı diye Steam'den alasım var.
retr0_ dedi: Evet geçenlerde girmişti. Ben de kaptım hemen. Mübarek asla eskimiyor oyun. Keşke alsaydın. Artık istek listesine ekleyip beklemen lazım. Genişletmek için tıkla... Kaçtı o zaman şimdi pişmanım almadığıma. Zenoxx dedi: Epic'te 87 TL falan hocam oradan da alabilirsiniz isterseniz. Genişletmek için tıkla... Mod işleri sıkıntılı diye Steam'den alasım var.