Skyrim neden en iyi RPG oyunu?

Biliyorum, sadece örnek verdim

Obisidan bu oyunu yaparken Bethesda gibi bir şirket maddi imkan sağlamıyordu, kendi imkanlarıyla bu kadar yapabildiler.
Ama bu eksiklerin varolduğu gerçeğini değiştirmez. Artık arkalarında Microsoft var, para sıkıntıları yok.

Witcher 3 elbette çok iyi bir oyun. İyi bir oyun olmasa 2 tane kitabını almaz, 198 saat de oynamazdım. Zaten favori bir Witcher'ım, Letho var orada. Ama ben RPG tarafından bakıyorum. Witcher 3 hardcore bir RPG olsaydı şu anki kitlesine varamazdı diye düşünüyorum. Bu RPG tadı yetiyor Witcher 3 için, belki bir tık daha fazla olabilirdi. Fena olmayan bir RPG'si var, ama geriye kalan özellikleri çok başarılı. Ben "RPG" olarak Witcher'ı Skyrim veya New Vegas ile kıyaslanmasını yanlış buluyorum.

İfadeler: kcg
Hocam en çok onlar giriyor. Ben Wolfenstein 1 ve 2'yi 50TL'ye, old bloodu da 7TL'ye almıştım. Dishonored 1 ve 2'yi 30 küsure almıştım. Bayağı giriyorlar onlar.
Remote Play etkinliğinde girer muhtemelen, o zaman alır bir denerim. Açıkçası modlu halde birkaç yerden izledim ve epey iştahım kabardı oyuna karşı.

Obsidian 2018'de Microsoft tarafından alındı, Outer Worlds 2019'da çıktı.

Şu anda Obsidian ile Bethesda'nın aynı çatıda olması güzel bir olay. Bu ikili Fallout 4 ile The Outer Worlds diye iki ayrı oyun çıkarmak yerine efsanevi bir oyun yapabilirlerdi. Şu anda ikisi de yarı ölü sayılır eminim Skyrim ve Fallout NV oynayan kişi sayısı bugün bile daha fazladır. Witcher 3 RPG sosuyla güzel iş çıkardı, Cyberpunk 2077 zaten o konuda rezalet konuşmaya bile değmez. The Elder Scrolls VI'e ucundan Obsidian da dokunsa sonra da yeni bir Fallout çıkarsalar herkes mutlu olur.

Obsidian 2018'de Microsoft tarafından alındı, Outer Worlds 2019'da çıktı.
Geliştirilme aşamasında satın alındı evet, ama oyunu çoktan tamamlamış ve demolarını oynatmaya başlamışlardı.
Yeni bir ortaçağ RPG'si yapıyor ya Obsidian onun ardından Fallout yapacaklarını düşünüyorum, sonuçta haklar artık Microsoft'un. İstedikleri gibi kullanabilirler.

Dur tahmin edeyim Witcher 3.
Yanlış tahmin, ben RPG oyunu sevmem. Gereksiz fazla karmaşıktır çok uzun saatler oynamayı gerektirir benlik değildir. Gerçi Witcher 3'ü 450 saat oynamışlığım var ama neyse... Cute Devil Aku birkaç hafta önce Bioshock Infinite'i övüyor ve tam bir sanat eseri olduğunu söylüyordu. Şimdide en iyi RPG oyununa kendisi karar veriyor bir çok site aksini söylemesine rağmen. İlginç. Yani çok beğenmiş olabilirsin bunda sorun yok ama en iyisi budur! demek çok doğruymuş gibi hissettirmiyor bana. Oyunu oynamadığım için doğruluğu ya da yanlışlığı hakkında yorum yapamıyorum ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…