Skyrim nereden alınır?

Tetik007

Centipat
Arkadaşlar, Skyrim Key almak istiyorum. Fakat düz Skyrim'i kastediyorum. Hepsiburada'da satılan bu Skyrim Key'ini aldığım zaman Skyrim mağazalarda satıştan kalkmış olmasına rağmen aktive edip oynayabilir miyim?

Mağazalarda satıştan kalkmadı, Steam üzerinde hala duruyor.

Bu saatten sonra düz Skyrim ya da Skyrim Legendary Edition alınmaz. Skyrim Special Edition almanız lazım. Hem en sorunsuz versiyonu SE hem de modlanması daha iyi. Düz Skyrim alıp DLC'leri sonradan alırsanız daha pahalıya geliyor oyun. SE'yi 46₺'ye mi ne aldım indirimlerde.

Skyrim mağazalarda satıştan kalkmış olmasına rağmen aktive edip oynayabilir miyim?

Evet yapabilirsin ama üstte yazdığım gibi, ben bu hatayı yaptım siz yapmayın.

Bethesda, Oldrim'in Steam'de görüntülenmesini kaldırdı. Sadece linkine tıklayarak ulaşılabiliyordu Skyrim'e. Aynısı DLC'leri için de geçerli. İndirime girmesi söz konusu bile değil.

Benim tavsiyem Oldrim almak yerine Special Edition alın. Daha stabil ve bütün DLC'leri de içeriyor. İndirimde 37 TL oluyordu sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı