Skyrim nmm "Dimes quicstart" modu kurulmuyor

469826

Hectopat
Makaleler
16
Bunun dışındaki tüm modları kurdum ama buna gelince kuramıyorum, yükleniyor. Uygulamada açıyor ama klasöre gitmiyor. Ne yapabilirim?

@Yamete Kudasai

Son düzenleme:
Hocam NMM'nin alt tarafının fotoğrafını atar mısın? Muhtemelen orda hata kodu yazacak.

Ekstra olarak manuel olarak da kurmayı deneyebilirsin.

Hocam NMM'nin alt tarafının fotoğrafını atar mısın? Muhtemelen orda hata kodu yazacak.

Ekstra olarak manuel olarak da kurmayı deneyebilirsin.
Manuel hallettim, bir sorum daha olacak. Çok sordum kusura bakmayın bu arada.
Sorum şu;
Modlara bakarken detaylı karakter oluşturmamıza olanak sağlayan bir mod buldum ve hoşuma gitti, ekledim. Sorum ise, eski savedeki karakterin tipini değiştirmem mümkün mü? Sıfırdan başlamak istemiyorum da?

Modlara bakarken detaylı karakter oluşturmamıza olanak sağlayan bir mod buldum ve hoşuma gitti, ekledim. Sorum ise, eski savedeki karakterin tipini değiştirmem mümkün mü? Sıfırdan başlamak istemiyorum da?
Racemenu kullanarak değiştirebilirsin ama cinsiyetini değiştirmeni önermem oyun sapıtabiliyor. Onun dışında saçıdır, fiziğidir değiştirirsen bir şey olacağını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…