Skyrim nolvus modu Türkçe kullanılabilir mi?

hakan66500

Centipat
Skyrim nolvus modu kullanmak istiyorum. Nexsus premium alacağım ama modun V6 versiyonu betadaymış ve sıkıntılıymış. Türkçe kullanabilir miyim, çökmeler yaşar mıyım? Halihazırda kullanan arkadaşlar veya bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Konu dışı nexsus premium alıp modu yükledikten sonra aboneliği iptal etsem ücret iadesi alir miyim?

Ek olarak yüklediğin modların Türkçe yamalarını kurabilrsin ben yapmıştım ama tabii ki de çevrilmeyen birçok yer olduğu için pek bir işe yaramıyordu tamamen İngilizce olması daha iyi bence fotoğraf çekip görevin ne olduğunu anladıktan sonra gerisi akıyor zaten ve çökme gibi bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum eğer çökme olursa bile bu Türkçe modlardan kaynaklıdır demek hata olur 2050 mod var dile kolay. Premium alıp iade edersen para iadesi yapmıyorlar 1 aylık ücreti ödemek zorundasın. Bu arada sistemin nasıl ekran çözünürlüğün ile beraber yazar mısın?

Ek olarak yüklediğin modların Türkçe yamalarını kurabilrsin ben yapmıştım ama tabii ki de çevrilmeyen birçok yer olduğu için pek bir işe yaramıyordu tamamen İngilizce olması daha iyi bence fotoğraf çekip görevin ne olduğunu anladıktan sonra gerisi akıyor zaten ve çökme gibi bir durumla karşılaşacağını sanmıyorum eğer çökme olursa bile bu Türkçe modlardan kaynaklıdır demek hata olur 2050 mod var dile kolay. Premium alıp iade edersen para iadesi yapmıyorlar 1 aylık ücreti ödemek zorundasın. Bu arada sistemin nasıl ekran çözünürlüğün ile beraber yazar mısın?

7900XTX var sorun yaşamadım 2K ultrada oynadım ama dediğin gibi yarısı Türkçe yarısı İngilizce tat vermedi sildim oynamadım nergal mod diye bir mod var onu indirdim tamamen Türkçe onu oynayacağım fena değil.

Tam Türkçe koleksiyon cevirileri var zaten, sadece nergal yok.
Gate to Sovngarde ve Lorerim için tam Türkçe paketler çıktı. Gate to Sovngarde biraz sorun çıkarıyor kurulurken Vortex üzerinden olduğu için ama Lorerim wabbajack mod listesi olduğu için 5dk da kuruluyor. Bir deneyin derim.

Tam Türkçe koleksiyon cevirileri var zaten, sadece nergal yok.
Gate to sovngarde ve lorerim için tam Türkçe paketler çıktı. Gate to sovngarde biraz sorun çıkarıyor kurulurken Vortex üzerinden olduğu için ama lorerim wabbajack mod listesi olduğu için 5dk da kuruluyor. Bir deneyin derim.

Gate to sovngarde ve lorerim için tam Türkçe paketler var demişsin bunların linkini ya da nereden yükleyebileceğimizi yazar mısın kardeşim sana zahmet olmazsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı