B berkobutsad Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #1 Merhaba Microsoft Store'dan Skyrim Special Edition aldım. PC için aldım tabii ki. Oyuna giriyorum sorunsuz açılıyor ama 'yeni oyuna başla' deyince oyun hata bile vermeden kapanıyor masaüstüne geri dönüyorum. Çözümü nedir?
Merhaba Microsoft Store'dan Skyrim Special Edition aldım. PC için aldım tabii ki. Oyuna giriyorum sorunsuz açılıyor ama 'yeni oyuna başla' deyince oyun hata bile vermeden kapanıyor masaüstüne geri dönüyorum. Çözümü nedir?
Çözüm B B berkobutsad 30 Temmuz 2024 Merhaba, PC'de yönetici hesabı açıp oyunu oraya kurdum şu an sorunsuz girebiliyorum. Konu çözüldü.
H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 184 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #2 İşlemci nedir hocam? Artı 0 Eksi
KS KS B berkobutsad Femtopat Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 19 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Merhaba, PC'de yönetici hesabı açıp oyunu oraya kurdum şu an sorunsuz girebiliyorum. Konu çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm