Skyrim Pişmanlığı

Ben Skyrimi 2 kere bitirdim ana görevleri ve yan görevlerin çoğunu yaptım. Bu aralar gene başladım mesela yolumun üstünde mağara varsa oraya girip temizliyorum eşyaları topluyorum öyle çıkıyorum. Yada mevki beylerin verdikleri görevleri yapıyorum. Modla mesela kendime ev yapıyorum. Yavaş yavaş eşyaları tek tek toplayarak yada satın alarak şahsen baya sarıyor. Bence bu oyunu birde modlarla vs oyna.

Kendinize hangi mod ile ev yaptınız? Aramıştım da, bulamamıştım. Diğer yandan ben de çok severek oynuyorum Skyrim' i...

100 saatin üzerinde oynamama rağmen halen tüm görevleri yapamadığım bir oyundur Skyrim. Eğer yaşınız küçük ise hoşunuza gitmemiş olabilir fakat yaşınız 15 ve üzeri ise kesinlikle bir kere daha denemelisiniz.

Yaşım 20. Oyun güzel olabilir ama Witcher 2 ile kıyaslanacak bir oyun değil diyorum. Witcher 2 kat kat daha iyi bir oyun.

The Hobbit veya Lord of the Rings serisini izlemediyseniz izleyin birde öyle oynayın. Daha çok ilginizi çekebilir. Birde şu grafikleri öven arkadaşlar var ben az uğraşsam ejdarhaların piksellerini sayabilirim. Grafikleri yüksek moda alınca kesin daha çok sarıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…