Oyun içi ses ayarları full. Başka ses ayarı varsa bilgilendirin. Ayrıca oyun içi klavyeden windows sesini yükseltme de yapamıyorum. Yani FN tuşu ses arttırma yapmıyor.
Sorunun çözümünü buldum. İnternet üzerinde Türkçe kaynak çözüm olarak sunmamış kimse, sunmuşsa da ben göremedim araştırmama rağmen. Çözümü paylaşıyorum bu sorunu yaşayan çok kişi vardır muhtemelen. Sorunun temeli oyunun kurulu olduğu disk ile Windows'un kurulu olduğu diskin farklı olması bizde bu sorunu çözmek için oyunun ses dosyasını C yani Windows'un kurulu olduğu yer üzerinden okumasını sağlamamız gerekiyor bunun için;
Yukarıdaki linkden linkshell indirmemiz gerekiyor. Siteye girdikten sonra en üstteki Download linkine tıklayarak sayfa içinde indirme linklerinin bulunduğu yere yönlendiriyoruz. Sayfayı biraz aşşağıya kaydırdığınızda indirme linkleri çıkıyor. Sayfa ingilizce olduğu için okumayıp linki bulamayanlar için anlattım bunları.
İndirmeyi tamamladıktan sonra kurulumu yapıp skyrim'in kurulu olduğu yere gidiyoruz
...:\Steam\steamapps\common\Skyrim Special Edition
Data klasörünün içinde Skyrim - Sounds.bsa dosyası var, bunu kopyalayıp windows'un kurulu olduğu diskte herhangi bir yere yapıştırmanız yeterli.
Daha sonra tekrar skyrim'in data klasörüne geri dönerek Skyrim - Sounds.bsa dosyasını siliyoruz.
Bu adımdan sonra windows'un kurulu olduğu diske kopyaladığımız Skyrim - Sounds.bsa dosyasına sağ tıklayarak
"Link Kaynağını Seç" diyoruz.
Son adım olarak skyrim'in data klasörüne tekrar girip sağ tık yapıp
"Sembolik Link Olarak Yapıştır" diyerek çıkan uyarıya evet diyoruz.